Rampage V902 nasıldır?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Aslında önümde çok bir seçenek yok tanıdık yakın biri almıştı 1 kere kullandı ancak satacak G29 alacakmış. Bende de o bütçe yok 6K'ya alacağım vitesi güzel duruyor, 900 derece falan bence iyi duruyor. (Rampage düşmanıysanız yazmayın) bazıları hiçbir şeye bakmadan Rampage kötüdür kafasında ondan diyorum mesela kulaklık almıştım beğenmedim ancak faresini beğendim.

Rampage her ekipmanı kötü değil belirtiğiniz direksiyon seti F/P anlamında iyi bir set.

Bende Rampage V900S ile ilgileniyorum çok param yok ama direksiyonla deneyimlemek istiyorum oyunları. Çok kararsız kaldım övende çok sövende.

Bunun düşmanlıkla bir ilgisi yok, genel olarak iyi setler değiller. Kendimden biliyorum çünkü V900 sahibiyim, kullanmıyorum 1 yıldır kenarda duruyor. Vatan Bilgisayar'a gidip denemenizi öneririm, ne demek istediğimi anlarsınız.

Bunun düşmanlıkla bir ilgisi yok, genel olarak iyi setler değiller. Kendimden biliyorum çünkü V900 sahibiyim, kullanmıyorum 1 yıldır kenarda duruyor. Vatan Bilgisayar'a gidip denemenizi öneririm, ne demek istediğimi anlarsınız.
Peki rampage dışında başka bir önerin var mı ? Bütçesi kısıtlı olanlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı