Rampage V902 vites kayıyor

Melloo_14

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar rapmage V902 direksiyon setim var ve vitesi masama hiç olmadı kayıyor düşüyor. Ne yapmalıyım?

Boslukmu kalıyor? Masami kaygan, ya da baska bir şey mi detayli aciklarsan sevinirim.

Boslukmu kalıyor? Masami kaygan, ya da baska bir şey mi detayli aciklarsan sevinirim.

Hayır masa kaygan değil vitesin kıskançlarının olduğu yer küçük olduğu için kıskaç oturmuyor yani arada boşluk kalıyor tam girmediği için vites değiştirdiğinde vites düşüyor yani bunun bir çaresi yok bunun için stant mı almalıyım.

Masanızla sıkıştırma aparatının arasına 2 3 Cm'lik bir tahta parçası koyup sıkıştırmayı deneyin. Olmuyorsa vidalayabilirsiniz.

Masanızla sıkıştırma aparatının arasına 2 3 Cm'lik bir tahta parçası koyup sıkıştırmayı deneyin. Olmuyorsa vidalayabilirsiniz.

Onu denemedim fakat ne kadar sıksam yine de o kayıyor maalesef yani hiçbir şekilde oturmuyor onu başka bir çözüm yok mu illa stant mı almalıyım.

Ve bu direksiyon setine uygun stant var mı?

Onu denemedim fakat ne kadar sıksam yine de o kayıyor maalesef yani hiçbir şekilde oturmuyor onu başka bir çözüm yok mu illa stant mı almalıyım.
Büyük ihtimal masanız ince olduğu için sıkıştırma aparatının boyu yeterli gelmiyor. Sıkıştırma aparatının ucuna bir kitap vs. koyup sıkıca sıkarsanız bir sorun kalmayacaktır.

Bir görsel bırakır mısın kral.

Şu anda evde olmadığım için bırakamam.

Büyük ihtimal masanız ince olduğu için sıkıştırma aparatının boyu yeterli gelmiyor. Sıkıştırma aparatının ucuna bir kitap vs. koyup sıkıca sıkarsanız bir sorun kalmayacaktır.

Yani ucu dediğiniz tam o sıkılmalık olan yer mi?

Bir de bu sete uygun stant var mı ya da sadece vites için.

Şu anda evde olmadığım için bırakamam.

Yani ucu dediğiniz tam o sıkılmalık olan yer mi?

Bir de bu sete uygun stant var mı ya da sadece vites için.
Fotoğrafta işaretlediğim, sıkma aparatının masayı kavradığı kısıma koymalısınız. Sadece kitap olmasına gerek yok, biraz kalın olan her türlü malzeme işinizi görecektir.

Dosya Ekleri

• 1698AB7F-2E03-4D05-9097-1EDE8A4B0148.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…