thunderbird_S Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #1 Rampage V902 ile Rampage Force V995 arasında ne fark var? Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında 1300 TL fiyat farkı var. Buna değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Rampage V902 ile Rampage Force V995 arasında ne fark var? Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında 1300 TL fiyat farkı var. Buna değer mi?
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 İkisini de tavsiye etmem. Bütçe yaz yardımcı olsunlar.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.090 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #3 thunderbird_S dedi: Rampage V902 ile Rampage Force V995 arasında ne fark var? Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında 1300 TL fiyat farkı var. Buna değer mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de çöp
thunderbird_S dedi: Rampage V902 ile Rampage Force V995 arasında ne fark var? Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında 1300 TL fiyat farkı var. Buna değer mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de çöp
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.361 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 Rampage set önermiyorum.
thunderbird_S Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #5 nexpugnable dedi: İkisini de tavsiye etmem. Bütçe yaz yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 7'nin üstüne cıkmazsa iyi olur.
nexpugnable dedi: İkisini de tavsiye etmem. Bütçe yaz yardımcı olsunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam 7'nin üstüne cıkmazsa iyi olur.
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #6 Rampage genel olarak sevdiğim bir marka ama set olarak o bütçede daha iyilerini bulabilirsiniz bence.
Rampage genel olarak sevdiğim bir marka ama set olarak o bütçede daha iyilerini bulabilirsiniz bence.
thunderbird_S Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #7 terraryzng dedi: Rampage set önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz? Alperen Kızıltaş dedi: Rampage genel olarak sevdiğim bir marka ama set olarak o bütçede daha iyilerini bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Örnek verirsen güzel olur bu konuda pek bilgim yok.
terraryzng dedi: Rampage set önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsiniz? Alperen Kızıltaş dedi: Rampage genel olarak sevdiğim bir marka ama set olarak o bütçede daha iyilerini bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Örnek verirsen güzel olur bu konuda pek bilgim yok.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #8 2. el bir g29 alabilirsiniz. thunderbird_S dedi: Ne önerirsiniz? Örnek verirsen güzel olur bu konuda pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla...
2. el bir g29 alabilirsiniz. thunderbird_S dedi: Ne önerirsiniz? Örnek verirsen güzel olur bu konuda pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla...
thunderbird_S Femtopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #9 Ramazan Çapkın dedi: 2. el bir G29 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onda da pek değişik özellikler göremedim bir de fiyat olarak da çıkamam o seviyeye 2. eli bile 10k civarında.
Ramazan Çapkın dedi: 2. el bir G29 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onda da pek değişik özellikler göremedim bir de fiyat olarak da çıkamam o seviyeye 2. eli bile 10k civarında.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #10 thunderbird_S dedi: Onda da pek değişik özellikler göremedim bir de fiyat olarak da çıkamam o seviyeye 2. eli bile 10k civarında. Genişletmek için tıkla... gerek malzeme kalitesi olsun ffb nin doğruluğu olsun g29 çok daha üstün. Bide rampage çoğu oyunu desteklemediği için konfigürasyon sıkıntısı oluyor. Eğer piyasayı araştırırsanız buradaki gibi ucuz g29 bulabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...konsol-aksesuar-logitech-g29-1112567726/detay
thunderbird_S dedi: Onda da pek değişik özellikler göremedim bir de fiyat olarak da çıkamam o seviyeye 2. eli bile 10k civarında. Genişletmek için tıkla... gerek malzeme kalitesi olsun ffb nin doğruluğu olsun g29 çok daha üstün. Bide rampage çoğu oyunu desteklemediği için konfigürasyon sıkıntısı oluyor. Eğer piyasayı araştırırsanız buradaki gibi ucuz g29 bulabilirsiniz. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...konsol-aksesuar-logitech-g29-1112567726/detay