Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rampage V902 ve Logitech G29 modellerini gördüm. Forza Horizon, Assetto Corsa ve ETS 2 oynamayı planlıyorum. Hangisi daha iyi gider? Hangisi gerçek araba hissiyatına yakın hissiyat verir?
Bu modeller çarklı olduğu için çok ses çıkarır. Bana kalırsa kayışlılar daha iyidir. Şu an kayışlı kullandığım Thrustmaster T300 daha iyi bir hissiyat verir ancak fiyatı 30.000₺ civarı. Çarklı olsun diyorsan G29 alabilirsin. Hissi yine güzeldir. Eğer tarihe çok bakmıyorsan 2.el G27 de alabilirsin. Güçleri hemen hemen aynı.
Hocam bende G29 var ETS Forza tarzı oyunlarda gerçeğe yakın bir his veriyor ses konusunda da ben hiç rahatsız olmuyorum şahsen en kötü geceleri titreşimi biraz kısarsınız.
Ek olarak Rampage almayın hocam 1 ay sonra sorun çıkarabiliyor ve FFB (Force feed back) yok sadece biraz titreşimi var bütçeniz varsa 0 G29 alın kısıtlıysa 2.el temiz G29 da bakabilir siniz.
Ek olarak Rampage almayın hocam 1 ay sonra sorun çıkarabiliyor ve FFB (Force feed back) yok sadece biraz titreşimi var bütçeniz varsa 0 G29 alın kısıtlıysa 2.el temiz G29 da bakabilir siniz.