Rampage V902 vs Rampage Force V995

thunderbird_S

Femtopat
Daha fazla  
Benim bütçem cok yok, 5 6 bin lira civari olsa cok guzel olur. O yuzden bunlara bakiyorum aslinda yoksa gercekten digerlerin hem ozellik hem hissiyat bakimindan onde. Bunu ben de biliyorum ama butcemi cok zorlamak da istemiyorum. İkisinin arasinda 2 bin liraya yakin bir fiyat farki var. Hangisini önerirsiniz ya da bir öneriniz var mi acaba?

Rampage adlı çöplere para vermek parayı çöpe atmak demek. Bir gün bozulur gider 5000-6000 TL de yanında gider. Tamam Türk lirası değersiz ama onlara para verilmez. Biraz daha biriktirebilirseniz doğru düzgün bir şey bakın. Rampage, Power Boost, Game Booster ve benzerini bedavaya verseler almam. Elinde kalır. Kalitesiz çöpler.

Rampage adlı çöplere para vermek parayı çöpe atmak demek. Bir gün bozulur gider 5000-6000 TL de yanında gider. Tamam Türk lirası değersiz ama onlara para verilmez. Biraz daha biriktirebilirseniz doğru düzgün bir şey bakın. Rampage, Power Boost, Game booster ve benzerini bedavaya verseler almam. Elinde kalır. Kalitesiz çöpler.

Dediğim gibi bunları bile zorlayarak alacağım ayrıca ailem buna bile karşı çıkıyorken o kadar para verilir mi diye, diğerleri biraz zor. Ben çok çeşitli oyun oynayan biri değilim zaten. Şu anda elimde olan oyunları desteklese yeter(NFS Payback, The Crew 2 Gold Edition, F1, Grid Legends, GT Sport). Ama bunları destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum eğer buna bakanileceğim site gibi bir şey söylerseniz çok güzel olur.

O fiyata ikinci el Logitech DFGT alın. Rampage çoğu oyunla uyumsuz ve asla zevk vermez. Sürekli sorun yaşarsınız.

Bölgemde hiç yok maalesef.

İkisi de değil. En azından bir süre para biriktirip iyisini alın.
Ne önerirsin?

Son düzenleme:
Dediğim gibi bunları bile zorlayarak alacağım ayrıca ailem buna bile karşı çıkıyorken o kadar para verilir mi diye, diğerleri biraz zor. Ben çok çeşitli oyun oynayan biri değilim zaten. Şu anda elimde olan oyunları desteklese yeter(NFS Payback, The Crew 2 Gold Edition, F1, Grid Legends, GT Sport). Ama bunları destekleyip desteklemediğini de bilmiyorum eğer buna bakanileceğim site gibi bir şey söylerseniz çok güzel olur.

Bölgemde hiç yok maalesef.

Ne önerirsin?

Şahsen önerim olmayacak, bu konuda en doğru bilgiyi @Berkay Kiraz verecektir, direksiyon setleri hakkında rehberine bakabilirsiniz. İlinizde yoksa alışveriş için dolap kullanabilirsiniz, alıcı korunuyor daha çok.

O fiyata ikinci el Logitech DFGT alın. Rampage çoğu oyunla uyumsuz ve asla zevk vermez. Sürekli sorun yaşarsınız.

15 - 20 yıllık DFGT edeceği şu an 500 TL en iyi durumdaki in böyle önere önere 2500-3000 TL yaptılar. Burada Rampage'yi savunmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı