Rampage V987 alınır mı?

Kanka Force feedbacki nasıl güçlü mü?
İdare eder yani o fiyata göre güzel direksiyonun tipi çok güzel eğer G29 moza thrustmaster felan kullandıysan onlar gibi değil beklentiye girme ama alınır üzmez

V987 ben kullanıyorum. Çok iyi yapılmı. Neden kullanmayan yorum yapıyor anlamıyorum. Feedback çok güzel yapılmış. Malzemesi kaliteli. Logitech'ten aman aman farkı olduğunu söyleyen lutfen farkın ne olduğunu da söylesin de bilemlim.

Arkadaş Rampage Everest Snopy vb. gibi markalar Çin'de merdiven altında ürünleri yaptırıp logo bastırıp buraya getiriyor sizin gibilerde alıyor çok güzel kullanmayanlar neden yorum yapıyor diyorsunuz.

Katılıyorum aman aman fark denecek pek birşey yok g29 deri hissiyatı veriyor direksiyonun ve vitesin tutuş hissi kalitesi daha fazla pedalları çok farklı g29 çok çok daha iyi o konuda başka da farkı yok aradaki fiyat farkına değmez ama hangisi daha uzun ömürlü olur orası bilinmez v987 yeni set. Bu sebeple g29 a yönelmek mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…