Kendi şehrimde okuduğum için aldığım kredi bana kalıyor ben de taksit halinde direksiyon seti almak istiyorum yani 2.el vs almam imkansız. Aklımda G29 var ama o bana pek bir para bırakmıyor aklıma Rampage V995 geldi. Gerçekten çok mu kötü? F1 ve Forza oynuyorum genellikle ara ara CarX.
Öncelikle merhaba, Rampage Force V995 direksiyon setini kullanıyorum. F/P olarak aldım ancak şöyle bir sorunum var. Bazı popüler olmayan oyunlarda direksiyon setim düzgün çalışmıyor. Örneğin My Summer Car da direksiyonun sadece sağ tarafını algılıyor, sağ tarafın yarısını orta normal direksiyonu...
Bir hafta önce Rampage Force V995 direksiyon setini aldım fakat Forza Horizon 5 direksiyon setimi görmüyor, Ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim.
V995 yeni bir ürün olmasıyla birlikte aldım sertlik vs. çok kötü çark sesi feci yüksek. Daha 1 gün oluyor MediaMarkt üzerinden aldım bunu iade etme hakkım var mı şu an?
Bugün Rampage V995 direksiyonum, oyun oynarken bir anda kendi kendine sağ sol yapıp kendini kilitledi. Hiçbir şekilde sağa sola dönmüyor. Dönse bile, çok ağır dönüyor ve yoruyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Rampage V995 direksiyon setim kendini toplamıyor. Sebebi nedir? Sadece ETS oynuyorum.
www.technopat.net
Alınmasını tavsiye etmiyorum. Rampage marka ürün gördüğüm an direkt uzaklaşıyorum ve bu markayla sorun yaşayanlar fazla. Rampage ürünleri genel olarak kalitesiz oluyor.