Rampage V995 alınır mı?

Lecx00

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, bir tanıdığımdan 7 aylık Rampage V995 alacağım 5500 TL'ye kutu fatura garanti her şeyi tam sizce alınır mı? İkinci el Logitech G29'lara baktım fakat olduğum ilde ve alabileceğim ilde hiçbir şey yok başka ilden ilanları arayıp Param Güvende ile gonderiyor musunuz dedim birçok ilani aradım hepside hayır cevabını verdi Param Güvende ile gönderilenler de bütçemi aşıyor ve garantili bir şey almak istiyorum o yüzden Rampage V995 almayı düşünüyorum fiyatı bayağı uygun zaten şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bı G29 veya G27 kadar iyi değil ama 5500Tl bütçeye daha üste çıkamıyorsan alınabilir gibi incelemelere bak malzeme kalitesi hakkında ne deniyor ona bak

Bir G29 veya G27 kadar iyi değil ama 5500TL bütçeye daha üste çıkamıyorsan alınabilir gibi incelemelere bak malzeme kalitesi hakkında ne deniyor ona bak

Herkes güzel diyor maksimum bütçe 6K fiyatı da iyi yüksel ihtimal alacağım bunu

Rampage marka ürün gördüğüm an direkt uzaklaşıyorum çünkü ürünleri kalitesiz, üstteki arkadaş da konu linklerini atmış da muhtemelen sorun yaşayacağınız bir marka.

Aynısını kullanıyorum neredeyse hiçbir sıkıntısı yok, tek çözemediğim direksiyonu hafifletmek döndürmesi ağır da zaten bu genellikle oyun içi ayarlardan ayarlanan bir şey, bu yorum yapanları anlamıyorum kardeşim ürüne sorunlu diyorsan sorunun ne olduğunu söyle bir bilelim.
Ben kullanan biri olarak gayet memnunum Force feedback desen mis gibi 11k ya vites+direksiyon+pedal varken gidip niye sırf Logitech diye vitessiz sete 15-20k veresin.

Dostlar yaklaşık 1.5 senedir v995 i kullanıyorum ilk önce direksiyonunu kroniklerini söyliyim. Dostlar pedallarda gıcırdama sorunu oluyor , vitesi kullanma durumunuza göre ben sert davrandım gene fena değil ama geri vitesi hızlı bozuldu şuanda vitesi biraz sıkıntılı 1 e takıyorum 3 ü algılıyor ara sıra direksiyona gelicek olursam ilk 1 senesinde sorun yoktu fakat sonrasında git gel yapmaya başladı ara sıra force feed back ile alakalı bi durum garantiye gönderdim sorun çözüldü yani kısacası dostlar başlangıç için fena değil ama tabikide bi logitech kalitesini veremez ama assetto da ets de fena sarıyor assettoda güzel bi ayar yaptım yanlama için iyi assetto ve ets bağımlısıysanız alınabilir .

Selamünaleyküm arkadaşlar, bir tanıdığımdan 7 aylık Rampage V995 alacağım 5500 TL'ye kutu fatura garanti her şeyi tam sizce alınır mı? İkinci el Logitech G29'lara baktım fakat olduğum ilde ve alabileceğim ilde hiçbir şey yok başka ilden ilanları arayıp Param Güvende ile gonderiyor musunuz dedim birçok ilani aradım hepsi de hayır cevabını verdi Param Güvende ile gönderilenler de bütçemi aşıyor ve garantili bir şey almak istiyorum o yüzden Rampage V995 almayı düşünüyorum fiyatı bayağı uygun zaten şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim.

Rampage ürünleri asla alınmaz ama 5500 gibi bir fiyata gayet güzel bir set olur bakın ama 5500 TL'ye çok iyi yoksa G29 daha mantikli bence alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı