Rampage V995 alınır mı?

emirhany16

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben simülasyon ve F1 gibi araba oyunlarını çok severim ve direksiyon seti almaya karar vermiştim ve dün önüme bir fırsat çıktı bir arkadaşım cumartesi günü ikinci el Rampage V995 almıştı ama şöyleki kutusu ve faturası yok. Direksiyonda hiçbir problem olmadığını kendinin de bilgisayarı oyun kaldırmadığı için sinir olup sattığını söylüyor. Söylediği fiyat 7000 kendide 8000'e almıştı. Ve şöyle bir avantajı var 1-2 gün boyunca deneyebileceğim eğer beğenirsem çocuğa parayı yollayacağım sizce değer mi?

Normalde uzak durulması gereken bir ürün. Hissiyatı kötü ve dandik hissettiriyor. Titreşimi desen o da sınıfta kalır ama 7 bin TL uygun geldi bana. Şu anda 2. elleri 8 bin TL'den satılıyor. Eğer bütçe biraz daha çıkıyorsa 2. el bir G29 daha uygun olur.

Normalde uzak durulması gereken bir ürün. Hissiyatı kötü ve dandik hissettiriyor. Titreşimi desen o da sınıfta kalır ama 7 bin TL uygun geldi bana. Şu anda 2. elleri 8 bin TL'den satılıyor. Eğer bütçe biraz daha çıkıyorsa 2. el bir G29 daha uygun olur.
Ya bir de deneme şansım var ya o güzel ama ne yapsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bir de deneme şansım var ya o güzel ama ne yapsam bilemedim.

Mümkünse uzak dur rampge, pxn gibi direksiyon setlerine. Hele FFB yoksa hiç bulaşma, DFGT daha çok keyif verir.
Mümkünse T128, G29, T150 civarı ürün ara bu fiyata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı