Rampage V995 alınır mı?

dürüm lavaşı

Hectopat
Merhaba. Ben 10000 TL'ye V995 almak istiyorum. Cok oyun oynama zamanım olmuyor. Eve geldiğimde akşam 1 2 saat takılayım ETS oynayayım manuel olarak araba kullanma hissiyatı olsun istiyorum. Önceden hiç direksiyon seti almadım yani alınır mı? Alırsam eksileri nedir artıları nedir veya bu marka ve modelin yerine başka önerileriniz olur mu? Bütcemi biraz esnetebilirim belki beni mutlu etsin istiyorum.

Merhaba. Ben 10000 TL'ye V995 almak istiyorum. Cok oyun oynama zamanım olmuyor. Eve geldiğimde akşam 1 2 saat takılayım ETS oynayayım manuel olarak araba kullanma hissiyatı olsun istiyorum. Önceden hiç direksiyon seti almadım yani alınır mı? Alırsam eksileri nedir artıları nedir veya bu marka ve modelin yerine başka önerileriniz olur mu? Bütcemi biraz esnetebilirim belki beni mutlu etsin istiyorum.
Rampage yok olsun.

Hocam bölümde 2 konudan biri PXN V10 Pro. Hala ne G29'u Allah aşkına.

Screenshot_20260205-190402.jpg

Bütçenizi PXN V10 Pro için yükseltin. G29 ve Rampage yanında oyuncak kalıyor.

Bütçenizi pxn V10 Pro için yükseltin. G29 ve Rampage yanında oyuncak kalıyor.

Bütçenizi pxn V10 Pro için yükseltin. G29 ve Rampage yanında oyuncak kalıyor.

Hocam merhaba bütcemi maalesef o kadar cıkaramıyorum bulunduğum ilde 10500 TL'ye G29 seti buldum direksiyonu ve pedallarında bir sıkıntı yokmuş ama satan abi vitesin aradabi 1 3 5 de çalışıp diğerlerinde calısmadığını bu olunca da USB'yi takıp cıkarmam gerektiğini söylüyor bu riski almaya değer mi G29 da, dediğiniz set güzel ama maalesef bütçem yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı