Rampage V995 nasıldır?

junglerules

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir sürü konu açtım ve sonunda alacağım ürünü buldum Rampage v995. çok fazla araştırıp baktım bence çok güzel direksiyon şimdi sorum şudur eğer kullanan varsa direksiyon güzel mi?

Çünkü izlediğim kadarıyla çok güzel ve o FFB midir nedir ondan da var.
Derinlemesine araştırma yapmadığınız çok belli muhtemelen ffb ne onu bile çok az biliyorsunuz. Forumdaki bu konuda yetkili kişileri dinlemeyip halen rampage demeniz sizin tercihiniz. Muhtemelen 2, 3 ay sonra ''Oyunda ffb vermiyor'', ''Oyun direksiyonu gamepad olarak görüyor'' gibi konular açarsınız.

Ayrıca rampage videosu çeken birçok kanal sponsor almış kanallar. Sizce o adamlar o direksiyonu kötülerler mi ?

Youtube da bu konularda en çok güvenebileceğiniz kişi eski GP2 pilotu olan Jason Tahincioğlu nun kanalı eRacing academy dir. linkide bu

Derinlemesine araştırma yapmadığınız çok belli muhtemelen FFB ne onu bile çok az biliyorsunuz. Forumdaki bu konuda yetkili kişileri dinlemeyip halen Rampage demeniz sizin tercihiniz. Muhtemelen 2, 3 ay sonra "oyunda FFB vermiyor", "oyun direksiyonu gamepad olarak görüyor" gibi konular açarsınız.

Ayrıca Rampage videosu çeken birçok kanal sponsor almış kanallar. Sizce o adamlar o direksiyonu kötülerler mi?

YouTube'da bu konularda en çok güvenebileceğiniz kişi eski GP2 pilotu olan jason tahincioğlunun kanalı eracing academydir. Linkide bu.

Peki FFB nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Force Feedback dediğimiz şey (kısaca FFB) direksiyonun bize geri dönüşler vermesi diyebiliriz.
Geri dönüş dediğimiz şeyi şöyle açıklayayım: Oversteer yaptığımızı, blokaj yaptığımızı, aracın kaydığını, lastiklerin ısınmasını... gibi birçok şeyi bize hissettir. @WaiiXD hocamdan dümdüz alıntıdır.

Force FeedBack(FFB), kısaca "geri dönüt" demektir. Bizi oyunun içine alan hissiyattır. Oyunda karşılaştığınız çukur, tümsek gibi engelleri; lastiklerin ısınmasını; aracın kaydığını bize hissettirir.

Rampage, direksiyonlarında encoder kullanmıyor. Bu da sonucunda takılma, donma sorunları yaşamasını sağlıyor. Firmware ile bazı arkadaşlar bu sorunu çözdü fakat bu onu kıytırık bir potansiyometreden oluştuğu gerçeğini değiştirmiyor. Sponsor videolarını izleseniz bile tepkime süresinin çok geç olduğunu çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Almanızı asla tavsiye etmiyorum.

Direksiyon simidi tamamiyle yurtdışı çalıntısı, altta attığım resimdeki model yurtdışında popüler olanSubsonic markasının Superdrive GS950-X modelidir.
Ekran görüntüsü 2023-07-13 193857.jpg

Merhaba bir sürü konu açtım ve sonunda alacağım ürünü buldum Rampage v995. çok fazla araştırıp baktım bence çok güzel direksiyon şimdi sorum şudur eğer kullanan varsa direksiyon güzel mi?
Bir direksiyon setinin başında Rampage yazıyorsa alınmaz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı