Eser Aşkın
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar normalde G29 istiyorum uzunca bir zamandır fakat fiyatı nedeniyle anlamıyorduk şu an Trendyol'da G29 19bin TL. Geçen bir reklam görmüş bizimkiler Rampage V995 dnr da indirime girmiş 12.500TL ve vade farksız 7 ay taksit var çok cazip gelmiş G29 eninde sonunda alacağız elbet ama arada fena fiyat farkı var ve taksit sebebiyle de çok daha cazip ve anında alabiliriz gibi bir teklifte bulundular.
Diğer konulara baktım pişman olursun alınmaz karşılaştırılamaz falan diye yorumlar vardı cidden o kadar fark var mı? BeamNG Assetto oynuyorum bu oyunlarda desteklese ve yeteri bir performans gösterse yeter arada gerçekten çok fark varsa G29 bekleyebilirim ama eğer yoksa bunu da alabiliriz kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Diğer konulara baktım pişman olursun alınmaz karşılaştırılamaz falan diye yorumlar vardı cidden o kadar fark var mı? BeamNG Assetto oynuyorum bu oyunlarda desteklese ve yeteri bir performans gösterse yeter arada gerçekten çok fark varsa G29 bekleyebilirim ama eğer yoksa bunu da alabiliriz kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: