Ciguli7 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 İlk defa direksiyon seti aldım nasıl kurulcağını vs. bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız sorunuza gelince direksiyonun arkasında portlar olması lazım pedal vites oraya bağlanıyor galiba bende V900s vardı bende öyleydi direksiyonun USB'sini de takınca hepsinin çalışması lazım.
Öncelikle hayırlı olsun. Kazasız belasız sorunuza gelince direksiyonun arkasında portlar olması lazım pedal vites oraya bağlanıyor galiba bende V900s vardı bende öyleydi direksiyonun USB'sini de takınca hepsinin çalışması lazım.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mayıs 2023 #3 Keşke o seti almasaydın. Konuya gelince, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi USB'yi takın bilgisayara.
Keşke o seti almasaydın. Konuya gelince, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi USB'yi takın bilgisayara.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 550519 dedi: Keşke o seti almasaydın. Konuya gelince, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi USB'yi takın bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum yani o bütçeye biraz daha ekleyip Logitech alabilirdin veya daha da düşürüp. V900s V902s alabilirdin.
550519 dedi: Keşke o seti almasaydın. Konuya gelince, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi USB'yi takın bilgisayara. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum yani o bütçeye biraz daha ekleyip Logitech alabilirdin veya daha da düşürüp. V900s V902s alabilirdin.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mayıs 2023 #5 xlegarr dedi: Katılıyorum yani o bütçeye biraz daha ekleyip Logitech alabilirdin veya V900s V902s gibi. Genişletmek için tıkla... V900 ve V902 modelleri de beter.
xlegarr dedi: Katılıyorum yani o bütçeye biraz daha ekleyip Logitech alabilirdin veya V900s V902s gibi. Genişletmek için tıkla... V900 ve V902 modelleri de beter.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 550519 dedi: V900 ve V902 modelleri de beter. Genişletmek için tıkla... Ben V900'den memnunum. Tek sıkıntısı kendini çabucak toparlamaya çalışıyor. Ciguli7 dedi: İlk defa direksiyon seti aldım nasıl kurulcağını vs. bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Trendyol'da gezinirken buldum onu iade edip bunu alabilirsiniz Thrustmaster daha iyidir. Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback Yarış Direksiyonu (ps5,ps4,pc) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
550519 dedi: V900 ve V902 modelleri de beter. Genişletmek için tıkla... Ben V900'den memnunum. Tek sıkıntısı kendini çabucak toparlamaya çalışıyor. Ciguli7 dedi: İlk defa direksiyon seti aldım nasıl kurulcağını vs. bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam şu an Trendyol'da gezinirken buldum onu iade edip bunu alabilirsiniz Thrustmaster daha iyidir. Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback Yarış Direksiyonu (ps5,ps4,pc) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ciguli7 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #7 hediye geldi kendi tercihim değil. peki forza horizon 5e nasıl bağlayabilirim
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #8 xlegarr dedi: Ben V900'den memnunum. Tek sıkıntısı kendini çabucak toparlamaya çalışıyor. Hocam şu an Trendyol'da gezinirken buldum onu iade edip bunu alabilirsiniz Thrustmaster daha iyidir. Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback Yarış Direksiyonu (ps5,ps4,pc) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim tükenmiş gelince kaçırmayın derim. Ciguli7 dedi: hediye geldi kendi tercihim değil. peki forza horizon 5e nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... aynı şekilde oyuna girince otamatik bağlaması lazım
xlegarr dedi: Ben V900'den memnunum. Tek sıkıntısı kendini çabucak toparlamaya çalışıyor. Hocam şu an Trendyol'da gezinirken buldum onu iade edip bunu alabilirsiniz Thrustmaster daha iyidir. Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback Yarış Direksiyonu (ps5,ps4,pc) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim tükenmiş gelince kaçırmayın derim. Ciguli7 dedi: hediye geldi kendi tercihim değil. peki forza horizon 5e nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... aynı şekilde oyuna girince otamatik bağlaması lazım
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 29 Mayıs 2023 #9 Ciguli7 dedi: hediye geldi kendi tercihim değil. peki forza horizon 5e nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Direksiyon setinizin FH5 desteği yok diye biliyorum. xlegarr dedi: Şimdi fark ettim tükenmiş gelince kaçırmayın derim. aynı şekilde oyuna girince otamatik bağlaması lazım Genişletmek için tıkla... O attığın TH150 yurt dışından 3000 civarına geliyor.
Ciguli7 dedi: hediye geldi kendi tercihim değil. peki forza horizon 5e nasıl bağlayabilirim Genişletmek için tıkla... Direksiyon setinizin FH5 desteği yok diye biliyorum. xlegarr dedi: Şimdi fark ettim tükenmiş gelince kaçırmayın derim. aynı şekilde oyuna girince otamatik bağlaması lazım Genişletmek için tıkla... O attığın TH150 yurt dışından 3000 civarına geliyor.
xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #10 xlegarr dedi: Aynı şekilde oyuna girince otomatik bağlaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mutlaka klayve mouse direksiyon gibi bir şey vardır. 550519 dedi: Direksiyon setinizin FH5 desteği yok diye biliyorum. O attığın TH150 yurt dışından 3000 civarına geliyor. Genişletmek için tıkla... Kötümü ? anlamadım
xlegarr dedi: Aynı şekilde oyuna girince otomatik bağlaması lazım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda mutlaka klayve mouse direksiyon gibi bir şey vardır. 550519 dedi: Direksiyon setinizin FH5 desteği yok diye biliyorum. O attığın TH150 yurt dışından 3000 civarına geliyor. Genişletmek için tıkla... Kötümü ? anlamadım