S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #2 Çünkü o fiyata daha iyisi bulanabiliyordu, ama artık o da bulunmuyor. Kalitesiz oldukları için olabilir mi? Yani coğu ürünleri öyle.
Çünkü o fiyata daha iyisi bulanabiliyordu, ama artık o da bulunmuyor. Kalitesiz oldukları için olabilir mi? Yani coğu ürünleri öyle.
G gamerkral15 Hectopat Katılım 29 Eylül 2021 Mesajlar 1.230 28 Şubat 2022 #3 Silinen üye dedi: Çünkü o fiyata daha iyisi bulanabiliyordu, ama artık o da bulunmuyor. Kalitesiz oldukları için olabilir mi? Yani coğu ürünleri öyle. Genişletmek için tıkla... Sizin için söylemiyorum ama daha önceden hiç Rampage kullanmamış adam geliyor kötülüyor alacak adamın hevesini kaçırıyor
Silinen üye dedi: Çünkü o fiyata daha iyisi bulanabiliyordu, ama artık o da bulunmuyor. Kalitesiz oldukları için olabilir mi? Yani coğu ürünleri öyle. Genişletmek için tıkla... Sizin için söylemiyorum ama daha önceden hiç Rampage kullanmamış adam geliyor kötülüyor alacak adamın hevesini kaçırıyor
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #4 gamerkral15 dedi: Sizin için söylemiyorum ama daha önceden hiç Rampage kullanmamış adam geliyor kötülüyor alacak adamın hevesini kaçırıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bu hem heves kaçırma hem büyük beklenti bırakmaya neden oluyor. Kullanmamış klavyeyi önerenler çok var.
gamerkral15 dedi: Sizin için söylemiyorum ama daha önceden hiç Rampage kullanmamış adam geliyor kötülüyor alacak adamın hevesini kaçırıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, bu hem heves kaçırma hem büyük beklenti bırakmaya neden oluyor. Kullanmamış klavyeyi önerenler çok var.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 gamerkral15 dedi: Bu nefret niye? Genişletmek için tıkla... Genellikle ürünleri kalitesiz ve fason ürün ürettirdikleri için.
gamerkral15 dedi: Bu nefret niye? Genişletmek için tıkla... Genellikle ürünleri kalitesiz ve fason ürün ürettirdikleri için.