AnilDgn Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #1 Rampage Rm-k90 Vector Beyaz Rgb Led 3,5mm Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu üründe 1 tane jak girişi 1 tane USB var. Sadece tek bu jak ile iki fonksyonuda kullanılabiliyor mu? Rampage aldığım için sövmeyin
Rampage Rm-k90 Vector Beyaz Rgb Led 3,5mm Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu üründe 1 tane jak girişi 1 tane USB var. Sadece tek bu jak ile iki fonksyonuda kullanılabiliyor mu? Rampage aldığım için sövmeyin
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.248 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 Jak girişi hem kulaklık hem mikrofon içindir USB girişi ise RGB içindir diye tahmin ediyorum.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 20 Ocak 2024 #3 AnilDgn dedi: Rampage Rm-k90 Vector Beyaz Rgb Led 3,5mm Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu üründe 1 tane jak girişi 1 tane USB var. Sadece tek bu jak ile iki fonksyonuda kullanılabiliyor mu? Rampage aldığım için sövmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, jak girişi hem hoparlör hem de kulaklık için olması gerekiyor diğeri ise RGB İyi sosyaller.
AnilDgn dedi: Rampage Rm-k90 Vector Beyaz Rgb Led 3,5mm Gaming Mikrofonlu Oyuncu KulaklıÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu üründe 1 tane jak girişi 1 tane USB var. Sadece tek bu jak ile iki fonksyonuda kullanılabiliyor mu? Rampage aldığım için sövmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, jak girişi hem hoparlör hem de kulaklık için olması gerekiyor diğeri ise RGB İyi sosyaller.
AnilDgn Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2024 #4 xquerzy dedi: Hocam merhaba, jak girişi hem hoparlör hem de kulaklık için olması gerekiyor diğeri ise RGB. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... MRainb0w dedi: Jak girişi hem kulaklık hem mikrofon içindir USB girişi ise RGB içindir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevaplar için
xquerzy dedi: Hocam merhaba, jak girişi hem hoparlör hem de kulaklık için olması gerekiyor diğeri ise RGB. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... MRainb0w dedi: Jak girişi hem kulaklık hem mikrofon içindir USB girişi ise RGB içindir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevaplar için
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 20 Ocak 2024 #5 AnilDgn dedi: Teşekkürler hocam cevaplar için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2025 #6 Jak girişi her ikisi için de, PC için Jak ayrıştırıcısı kutuda geliyor. USB ise RGB için. Neden hepsini USB'de toplamamışlar anlamadım.
Jak girişi her ikisi için de, PC için Jak ayrıştırıcısı kutuda geliyor. USB ise RGB için. Neden hepsini USB'de toplamamışlar anlamadım.