Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #21 YeteLi dedi: yani iyimi kötümü ya bunun adam gibi mükemmel ve uygun dediğiniz banada uygun istediğim türden birşey yokmu hocam @Airi benim dediğim kötümü yani anlamadım Genişletmek için tıkla... Mekanik değil yani. Membrane normal kauçuk klavye. Tercihinize göre değişir mekanik ve membrane klavyenin çok farklı sesleri ve basım hissi var.
YeteLi dedi: yani iyimi kötümü ya bunun adam gibi mükemmel ve uygun dediğiniz banada uygun istediğim türden birşey yokmu hocam @Airi benim dediğim kötümü yani anlamadım Genişletmek için tıkla... Mekanik değil yani. Membrane normal kauçuk klavye. Tercihinize göre değişir mekanik ve membrane klavyenin çok farklı sesleri ve basım hissi var.
YeteLi Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #22 Airi dedi: Mekanik değil yani. Membrane normal kauçuk klavye. Tercihinize göre değişir mekanik ve membrane klavyenin çok farklı sesleri ve basım hissi var. Genişletmek için tıkla... @Airi hmm hocam o zaman onu geçtim ya ne zamandır klavye bakıyorum adam gibi klavye bulamadım
Airi dedi: Mekanik değil yani. Membrane normal kauçuk klavye. Tercihinize göre değişir mekanik ve membrane klavyenin çok farklı sesleri ve basım hissi var. Genişletmek için tıkla... @Airi hmm hocam o zaman onu geçtim ya ne zamandır klavye bakıyorum adam gibi klavye bulamadım