BekirYLDR68
Hectopat
Bahsettiğim direksiyon setini aldım, Forza Horizon desteği bulunuyor mu?
Çalışır gözüküyor hocam. Hayırlı olsun.
Forza Horizon 5 uyumlu değil hocam.Kaynak zaten kendisi hocam. Xbox ve PS uyumlu ve 900 derece.
Forza Horizon 5 uyumlu değil hocam.
Uyumlu olabilir o zaman. Denemeniz gerek. Rampage direksiyonlarının driver desteği olmadığı için maalesef çoğu oyuna bağlanmama sorunu veya controller olarak gözükme sorunu yaşıyor.Forza Horizon 4 için olacak.
Hocam Rampage'nin bunu nasıl başardığını anlamıyorum. Giriş seviyesi hiçbir direksiyon Xbox + PS desteklemezken Rampage'in bütün direksiyonları destekliyor. Bu da onu maalesef çoğu oyunla uyumsuz hale getiriyor. Yeni çıkardıkları Drive RS+'ta bile uyum sorunu yaşayan insanlar olmuş.Xbox ve PS uyumlu ve 900 derece.
Bunların konsol uyumluluğu genelde kumandaya bağlanıp oluyor. Muhtemelen bunda da bu şekilde.Hocam Rampage'nin bunu nasıl başardığını anlamıyorum. Giriş seviyesi hiçbir direksiyon Xbox + PS desteklemezken Rampage'in bütün direksiyonları destekliyor. Bu da onu maalesef çoğu oyunla uyumsuz hale getiriyor. Yeni çıkardıkları Drive RS+'ta bile uyum sorunu yaşayan insanlar olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.