BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 4 Ağustos 2023 #11 Forza Horizon 4'te çalışması yeterli olur zaten ETS gibi oyunlarda V902 de çalışıyordu. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2023
Forza Horizon 4'te çalışması yeterli olur zaten ETS gibi oyunlarda V902 de çalışıyordu. Yanıtlarınız için teşekkür ederim.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 17 Ağustos 2023 #12 BekirYLDR68 dedi: Forza Horizon 4'te çalışması yeterli olur zaten ETS gibi oyunlarda V902 de çalışıyordu. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hocam? Deneyimlerinizi aktarır mısınız, ben de almayı planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2023
BekirYLDR68 dedi: Forza Horizon 4'te çalışması yeterli olur zaten ETS gibi oyunlarda V902 de çalışıyordu. Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor mu hocam? Deneyimlerinizi aktarır mısınız, ben de almayı planlıyorum.
BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #13 ExecutioneR_ dedi: Çalışıyor mu hocam? Deneyimlerinizi aktarır mısınız, ben de almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store versiyonunda Forza Horizon 4-5 oynayabiliyorum fakat Steam sürümünde görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
ExecutioneR_ dedi: Çalışıyor mu hocam? Deneyimlerinizi aktarır mısınız, ben de almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store versiyonunda Forza Horizon 4-5 oynayabiliyorum fakat Steam sürümünde görmüyor.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Ağustos 2023 #14 BekirYLDR68 dedi: Microsoft Store versiyonunda Forza Horizon 4-5 oynayabiliyorum fakat Steam sürümünde görmüyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyonun kesik kesik dönme problemi var mı?
BekirYLDR68 dedi: Microsoft Store versiyonunda Forza Horizon 4-5 oynayabiliyorum fakat Steam sürümünde görmüyor. Genişletmek için tıkla... Direksiyonun kesik kesik dönme problemi var mı?