M mertgonen Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Herkese iyi geceler. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi PSU kasanın içine gömülü vaziyette ve fanları dönmediği için açıp bakmak istiyorum. Nasıl ulaşacağım hakkında bilgisi olan var mı? Kasamın modeli Rampage X-CORE. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Herkese iyi geceler. Fotoğraflarda gördüğünüz gibi PSU kasanın içine gömülü vaziyette ve fanları dönmediği için açıp bakmak istiyorum. Nasıl ulaşacağım hakkında bilgisi olan var mı? Kasamın modeli Rampage X-CORE.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 20 Nisan 2021 #2 Son attığınız fotoğrafta olan 4 tane vidayı söküp kasanın içinden çıkaracaksınız. Psu korumasının vidası varsa onu da sökün. Artı 0 Eksi
Son attığınız fotoğrafta olan 4 tane vidayı söküp kasanın içinden çıkaracaksınız. Psu korumasının vidası varsa onu da sökün.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 20 Nisan 2021 #3 2. fotoğrafta PSU'nun dışındaki plastiği sökün sonra en alttaki fotoda olan 4 vidayı söküp çıkarın. Artı 0 Eksi
KS KS M mertgonen Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #4 Muhammet 64 dedi: Son attığınız fotoğrafta olan 4 tane vidayı söküp kasanın içinden çıkaracaksınız. Psu korumasının vidası varsa onu da sökün. Genişletmek için tıkla... PSU korumasını dışardan tutan vidalar birinci fotoğraftaki tipte. Asıl sorun da bu onu yerinden sökemedim. Artı 0 Eksi
Muhammet 64 dedi: Son attığınız fotoğrafta olan 4 tane vidayı söküp kasanın içinden çıkaracaksınız. Psu korumasının vidası varsa onu da sökün. Genişletmek için tıkla... PSU korumasını dışardan tutan vidalar birinci fotoğraftaki tipte. Asıl sorun da bu onu yerinden sökemedim.
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 20 Nisan 2021 #5 mertgonen dedi: PSU korumasını dışardan tutan vidalar birinci fotoğraftaki tipte. Asıl sorun da bu onu yerinden sökemedim. Genişletmek için tıkla... Kaydırmalı olabilir hocam. Ayrıca fanları boştayken dönmüyorsa normal olabilir. Artı 0 Eksi
mertgonen dedi: PSU korumasını dışardan tutan vidalar birinci fotoğraftaki tipte. Asıl sorun da bu onu yerinden sökemedim. Genişletmek için tıkla... Kaydırmalı olabilir hocam. Ayrıca fanları boştayken dönmüyorsa normal olabilir.
KS KS M mertgonen Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #6 Typhon18 dedi: 2. fotoğrafta PSU'nun dışındaki plastiği sökün sonra en alttaki fotoda olan 4 vidayı söküp çıkarın. Genişletmek için tıkla... Birinci fotoğraftaki vidalar dıştan tutuyor ve o vidaların nasıl söküldüğünü çözemedim. Muhammet 64 dedi: Kaydırmalı olabilir hocam. Ayrıca fanları boştayken dönmüyorsa normal olabilir. Genişletmek için tıkla... Fan konusunun üzerine gittim acaba yük binince mi dönüyor diye ama yük bindirince de dönmüyor ısınıyor ve bazı oyunlarda pc kendini resetliyor. Artı 0 Eksi
Typhon18 dedi: 2. fotoğrafta PSU'nun dışındaki plastiği sökün sonra en alttaki fotoda olan 4 vidayı söküp çıkarın. Genişletmek için tıkla... Birinci fotoğraftaki vidalar dıştan tutuyor ve o vidaların nasıl söküldüğünü çözemedim. Muhammet 64 dedi: Kaydırmalı olabilir hocam. Ayrıca fanları boştayken dönmüyorsa normal olabilir. Genişletmek için tıkla... Fan konusunun üzerine gittim acaba yük binince mi dönüyor diye ama yük bindirince de dönmüyor ısınıyor ve bazı oyunlarda pc kendini resetliyor.
Typhon18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 2.566 Çözümler 19 20 Nisan 2021 #7 mertgonen dedi: Birinci fotoğraftaki vidalar dıştan tutuyor ve o vidaların nasıl söküldüğünü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın diğer taraftaki kapağını açın oradan sökülüyor. Sonra PSU'nun arkasındaki 4 vidayı sökün. Artı 0 Eksi
mertgonen dedi: Birinci fotoğraftaki vidalar dıştan tutuyor ve o vidaların nasıl söküldüğünü çözemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın diğer taraftaki kapağını açın oradan sökülüyor. Sonra PSU'nun arkasındaki 4 vidayı sökün.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #8 Kasanın cam kapağı değil de diğer kapağını sökersen karşında duruyor olacak PSU. Artı 0 Eksi