AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 508 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar benim kasam Rampage-X Core. Kasayı alalı 1 yıl oldu ve ön kapağı tozlandı ama nasıl sökeceğimi bulamadım.
Arkadaşlar benim kasam Rampage-X Core. Kasayı alalı 1 yıl oldu ve ön kapağı tozlandı ama nasıl sökeceğimi bulamadım.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.348 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 2 Şubat 2021 #2 Çekince geliyor mu yoksa vidalı mı acaba bi baksanız ya ona. Mesela benim kasada altta çekme yeri var, oradan çekince çıkıyor ön panel.
Çekince geliyor mu yoksa vidalı mı acaba bi baksanız ya ona. Mesela benim kasada altta çekme yeri var, oradan çekince çıkıyor ön panel.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 508 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Lee Yubin dedi: Çekince geliyor mu yoksa vidalı mı acaba bi baksanız ya ona. Mesela benim kasada altta çekme yeri var, oradan çekince çıkıyor ön panel. Genişletmek için tıkla... Valla kasa böyle
Lee Yubin dedi: Çekince geliyor mu yoksa vidalı mı acaba bi baksanız ya ona. Mesela benim kasada altta çekme yeri var, oradan çekince çıkıyor ön panel. Genişletmek için tıkla... Valla kasa böyle
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.348 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 2 Şubat 2021 #4 AkadirAY dedi: Eki Görüntüle 862652Valla kasa böyle Genişletmek için tıkla... Valla hiçbir şey anlamadım, siz düzgünce inceleseniz zaten nasıl çıktığını anlarsınız bence.
AkadirAY dedi: Eki Görüntüle 862652Valla kasa böyle Genişletmek için tıkla... Valla hiçbir şey anlamadım, siz düzgünce inceleseniz zaten nasıl çıktığını anlarsınız bence.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 508 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Lee Yubin dedi: Valla hiçbir şey anlamadım, siz düzgünce inceleseniz zaten nasıl çıktığını anlarsınız bence. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sökebildim sonunda
Lee Yubin dedi: Valla hiçbir şey anlamadım, siz düzgünce inceleseniz zaten nasıl çıktığını anlarsınız bence. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sökebildim sonunda
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.348 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 2 Şubat 2021 #6 AkadirAY dedi: teşekkürler sökebildim sonunda Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl söktünüz yazın da belki sökmeye çalışıp sökemeyen olursa bu konudan görüp yapar.
AkadirAY dedi: teşekkürler sökebildim sonunda Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl söktünüz yazın da belki sökmeye çalışıp sökemeyen olursa bu konudan görüp yapar.
schevchenko Megapat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 218 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #7 AkadirAY dedi: teşekkürler sökebildim sonunda Genişletmek için tıkla... Nasıl söktüğünüzü anlatabilir misiniz? Aynı modeli kullanıyorum sökmek istiyorum ben de.
AkadirAY dedi: teşekkürler sökebildim sonunda Genişletmek için tıkla... Nasıl söktüğünüzü anlatabilir misiniz? Aynı modeli kullanıyorum sökmek istiyorum ben de.