En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@novapattis Rampage çok kalitesiz ürünler üreten bir firma örnek veriyorum aldığım kulaklık daha 0 olmasına rağmen içerisinde bir parçanın kırık olduğunu öğrendim şu an ise ses vermiyor.
Rampage klavyemi garantiye yolladım 1 ay geçti daha yeni haber geldi şu an 1, 5-2 ay oluyor ne klavye elimde ne de bir haber.
Rampage marka ekipman önerim değildir kronik sorunları var ve daha kısa ömürlüler. Attığım kulaklık neredeyse aynı fiyata sahip, hem ses kalitesi iyi hem malzeme kalitesi gayet iyi ve bu yüzden kullanımı daha rahat olacağını düşünüyorum. Attığımda 7.1 yok diye belki Rampage size daha iyi gelmiştir ama birçok sanal 7.1'e kıyasla kaliteli stereo daha iyidir. Ancak gerçek 7.1 kanallı ya da kaliteli sürücüler ve ses kartı kullanan kulaklıklar tabii ki daha iyidir ve daha pahalıdır. İnceleme için YT'ye ve bu sosyale bakabilirsiniz:İnceleme: Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı