Rampage Kb-r57 X-jammer Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Tam Türkçe Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
. Bu klavye alınır mı? Şok markette 170 TL. Hissiyatı falan iyi midir?
Kardeşime benzer bir model aldım ve berbatlar, keşke bu parayı ona vereceğime 2.el eski Logitech merkanik klavyeyi alsaydım diyorum.
Tamamen plastik ve 600-700 gram ağırlığa sahip oluyorlar, eski mekanik klavyeler bunlardan kat ve kat daha kaliteliler.
Fakat 170TL'ye alınabilir ama 289TL etmez.
Kardeşime benzer bir model aldım ve berbatlar, keşke bu parayı ona vereceğime 2.el eski Logitech merkanik klavyeyi alsaydım diyorum.
Tamamen plastik ve 600-700 gram ağırlığa sahip oluyorlar, eski mekanik klavyeler bunlardan kat ve kat daha kaliteliler.
Fakat 170TL'ye alınabilir ama 289TL etmez.
Bu membrane klavye. Mekanik değil.
Bende vardı 1 yıl kullandım çok memnundum. Fakat çay dökdükten sonra panik yapıp saç kurutma makinesi tuttuktan sonra tuşlar eriyip birbirine yapıştı içini açıp aydınlatmasını alıp monitörün arkasına koydum çok güzel görünüyor. Ben 100 TL'ye almıştım. Bence alınır.
Rampage Kb-r57 X-jammer Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Tam Türkçe Gaming Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
. Bu klavye alınır mı? Şok markette 170 TL. Hissiyatı falan iyi midir?