Rampage X-jammer klavye KB-R57 ışık ayarları kaç adet?

Berat000094

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol uzerinden Rampage X-jammer klavye KB-R57 klavye aldım Rampage sitesinde okudum ki 18 farklı ışık animasyonları var diye ama videolarını izledim 2 tane tek var diyorlar. Aranızda kullanan var mı? Sitede yanlış mı yazıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Rainbow klavyelerde genelde düz yanma ve nefes modu olur ancak bunda muhtemelen basınca yanma, yılan gibi modlarda vardır ancak bu modlar sadece RGB, yani klavye hep aynı renk yanar.

Hevesinizi kırmak istemem ama Rampage markalı klavyeniz pek kaliteli değil eğer iade etme etme fırsatınız varsa lütfen dediğimi gözden geçirin.

Rainbow klavyelerde genelde düz yanma ve nefes modu olur ancak bunda muhtemelen basınca yanma, yılan gibi modlarda vardır ancak bu modlar sadece RGB, yani klavye hep aynı renk yanar.

İnşallah vardır izlediğim hiçbir videoda başka aminasyon göstermediler acaba bir uygulamasını var klavye gelince goreceğiz.

Aslında düşük bütçe için AK680 bakılabilir fakat 500 TL olduğunu bilmiyordum.

Yani ben uzun omurlu bir şey aramıyordum şu anlık işimi gorsun yeter o yuzden cok pahalıya kacmadım 300 400 500 gibi butcelerde durdum bu fiyata hep değişik markalar vardı bari Rampage az da olsa cokta olsa bilindik marka o yüzen bunu aldım.

Kesinlikle haklısınız membran klavye konusunda bu bütçedeki klavyelerin neredeyse hepsi aynı. Lakin şunu unutmayın Rampage, Gamepower, Gamebooster gibi markaların çoğu "mekanik" ürünleri kalitesizdir. Kullandıkları malzeme iyi değildir çoğu ürünlerine rgb ve tasarım olarak iyileştirip piyasaya aynı malı tekrar sunarlar.

Tamamdır teşekkürler yardımcı olduğunuz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…