Yüksek ihitmal kalitesiz bir sensöre sahip olduğu için çok hızlı işlem yaptığınızda tam anlamıyla okuyamıyor sensör. Yazılımı var mı bilmiyorum ama yazılımı varsa farenin Hz değerini 1000 yapın. Daha iyi olacaktır.Mouse hızlı döndürünce bazen hareket etirince donuyor. Bunun çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
evet yazılımı var farenin hz değeri hangisi oluyor dpi değil demiYüksek ihitmal kalitesiz bir sensöre sahip olduğu için çok hızlı işlem yaptığınızda tam anlamıyla okuyamıyor sensör. Yazılımı var mı bilmiyorum ama yazılımı varsa farenin Hz değerini 1000 yapın. Daha iyi olacaktır.
Evet yazılımı var farenin Hz değeri hangisi oluyor DPI değil değil mi?
Çok ilginç bir yazılım sanırım Hz ayarı değiştirilemiyor. Bence en iyisi mouse'yi değiştirin.böyle bir menüsü var
böyle bir menüsü varYok bu ayrı bir ayar. Yazılıma girdiğinizde farenin Hz değerini değiştirebileceğiniz bir yer olması gerek. 100Hz, 200Hz, 500Hz, 1000Hz diye gidiyor. Oradan 1000Hz'yi seçin.
1 senderi felan kullanıyodum baya iyidi kullanımı ama nolduysa 3 gündür donmaya başladıÇok ilginç bir yazılım sanırım Hz ayarı değiştirilemiyor. Bence en iyisi mouse'yi değiştirin.
Ömrünü doldurmuştur artık yani değişim zamanı gelmiş. Bilindik markalara yönelin derim tekrar Rampage, Gamepower gibi ürünler satın almayın bence.böyle bir menüsü var
1 senderi felan kullanıyodum baya iyidi kullanımı ama nolduysa 3 gündür donmaya başladı
bu olayın ne olduğunu biliyormusunuzÖmrünü doldurmuştur artık yani değişim zamanı gelmiş. Bilindik markalara yönelin derim tekrar Rampage, Gamepower gibi ürünler satın almayın bence.
Manuel Hz değişim varmış demek ki Mouse'yi bilgisayardan çıkarıp mousenin kenarındaki iki tane tuş olacak onlardan 4. olarak belirtilene basarken mouseyi bilgisayara takmanız gerekiyor Hz değiştirmek için. 4 düğmesi'nin hangisi olduğunu yazılımdan öğrenebilirsiniz. Yazılımda ilk sayfada mousenin fotoğrafında tuşları ve numaralarını gösteriyor olması lazım. Ama sanırım stok olarak 1000Hz olarak geliyor ekstra not düşmüşler çünkü.bu olayın ne olduğunu biliyormusunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.