Rampage X-Jammer SMX R47 vs G300S

TTRA

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Yönetici yardımcısı. (Özel şirket)
Arkadaşlar elimde 2 adet mouse var. Sizce hangisini kullanmak daha mantıklı? İlk mouse Logitech G300s diğer mouse ise Rampage X-jammer SMX R47 ikisi de sıfır, bence G300S'in kullanışı ve ele oturması daha iyi ama teknik konuda fareler hakkında pek bilgi sahibi değilim o yüzden teknik açıdan hangisi daha iyi olur merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G300S iyidir. Rampage'i ikinci elden sat. Veya çok zorda kalacağın günler olursa 2 günlük idare etmek için kullanabilirsin.

Benim çift farem var, biri günlük kullanım için, diğeri ise, Rampage dediğinizin 2. versiyonu yani Rampage R47 X jammer v2, bence Rampage'i kullanın, gayet F/P buluyorum, sırf aldığım için övmüyorum, güzel de bir ışıklandırması var, daha güzel hissettiriyor, zamanında G300S'de kullandım fakat tek Avantaj'ı sol tarafından ziyade sağ tarafındada bulunan MB6 ve MB7 tuşları olması bence o kadar, 3 yılda çürüdü, şu an Rampage R47 X jammer V2 kullanıyorum, kullanım ömrü 7 yılmış, günlük farem olduğu için ben en az dediği kadar gideceğini düşünüyorum, fareyi hem günlük hem de oyun için kullanacaksanız minimum 3.5 sene gider diye düşünüyorum. İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı