K Kadir Seven Decapat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 141 7 Haziran 2021 #1 Sizce iki kulaklıktan hangisi daha iyi?
Benjackinöfkesi Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Haziran 2021 #2 X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz.
X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz.
K Kadir Seven Decapat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 141 7 Haziran 2021 #3 Benjackinöfkesi dedi: X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz. Genişletmek için tıkla... Acaba dışarıya son sesteyken muzik dinlerken alaşılır bir ses mi veriyor? Benjackinöfkesi dedi: X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz. Genişletmek için tıkla... Veya RGB'leri yazılımla kontrol edebiliyor muyuz?
Benjackinöfkesi dedi: X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz. Genişletmek için tıkla... Acaba dışarıya son sesteyken muzik dinlerken alaşılır bir ses mi veriyor? Benjackinöfkesi dedi: X-Ranger'i kullanıyorum memnunum, dışarıya ses veriyor ama dışarıdan ses almıyor mikrofonda çok temiz. Genişletmek için tıkla... Veya RGB'leri yazılımla kontrol edebiliyor muyuz?
Benjackinöfkesi Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 228 Çözümler 2 7 Haziran 2021 #4 Kadir Seven dedi: Acaba dışarıya son sesteyken muzik dinlerken alaşılır bir ses mi veriyor? Veya RGB'leri yazılımla kontrol edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... RGB konusunu bilmiyorum hocam hiç denemedim, ben kulaklığı kasanın üstüne bırakıp müzik açtığım zaman sanki hoparlörden geliyor gibi duyabiliyorum.
Kadir Seven dedi: Acaba dışarıya son sesteyken muzik dinlerken alaşılır bir ses mi veriyor? Veya RGB'leri yazılımla kontrol edebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... RGB konusunu bilmiyorum hocam hiç denemedim, ben kulaklığı kasanın üstüne bırakıp müzik açtığım zaman sanki hoparlörden geliyor gibi duyabiliyorum.