Rampage X Ranger'dan SteelSeries Arctis 3'e geçmeye değer mi?

Woizen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Rampage X Ranger kulaklığım var. Onu satıp üstüne para ekleyip SteelSeries Arctis 3 almak istiyorum. Ama aradaki farka değer mi? Alalı 3 ay oldu daha kulaklığı. Aralarında çok fark var mı özellik ve ses kalitesi olarak? Geçmeye değer mi Arctis 3'e?

Merhaba arkadaşlar, Rampage X Ranger kulaklığım var. Onu satıp üstüne para ekleyip SteelSeries Arctis 3 almak istiyorum. Ama aradaki farka değer mi? Alalı 3 ay oldu daha kulaklığı. Aralarında çok fark var mı özellik ve ses kalitesi olarak? Geçmeye değer mi Arctis 3'e?
Hocam her türlü değer. Mikrofon çok önemli değilse değer. Eğer mikrofona önem veriyorsanız maalesef mikrofonu o kadar iyi değil Artics 3'ün ama sadece oyun oynuyorsanız oyun için mükemmel bir mikrofonu var. Ses'e gelecek olursak çok iyi bir şey. 2 Yıl kullandım HyperX'e göre ses kalitesi neredeyse aynı denilebilir fakat Hyperx'in bir tık daha iyi ses olarak. Şuan Hyperx cloud 2 kullanıyorum.

Arctis 3 kesinlikle fiyatını hak edecek bir kulaklık değil. Bu çok daha iyi;
Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa;

Arctis 3 kesinlikle fiyatını hak edecek bir kulaklık değil. Kesinlikle bu çok daha iyi;
Bütçeyi biraz daha arttırma şansınız varsa;

Sağolun hocam, bakacağım o ürünlerede. :)

Hatta şunu eklemek isterim. Artics 3 4 kere kablo kopma sorunu yaşadı. PC koltuğunun ayaklarına girdi ve koptu. Daha sonra servise götürdüm aldığım yere verdim daha doğrusu. Onlarda steelseries'in servisine gönderdiler ve 4 kere sıfırı ile değiştiler. Hyperx bu konuda maalesef geride. Kulaklık kendiliğinden sağ taraftan ses vermemeye başladı ve garantiye gönderdim verdiğim gibi geri geldi ve benden 87 dolar istediler. Servis müşteri destek konusunda her türlü Steelseries ama ses kalitesi dersen net olarak HyperX.

Hatta şunu eklemek isterim. Artics 3 4 kere kablo kopma sorunu yaşadı. PC koltuğunun ayaklarına girdi ve koptu. Daha sonra servise götürdüm aldığım yere verdim daha doğrusu. Onlarda SteelSeries'in servisine gönderdiler ve 4 kere sıfırı ile değiştiler. HyperX bu konuda maalesef geride. Kulaklık kendiliğinden sağ taraftan ses vermemeye başladı ve garantiye gönderdim verdiğim gibi geri geldi ve benden 87 dolar istediler. Servis müşteri destek konusunda her türlü SteelSeries ama ses kalitesi dersen net olarak HyperX.

Hocam Cloud Alpha'da yaşadığınız soruna benzer bir sorun yaşadım. Kulaklığı çok kez yere düşürdüm, en son yere düşürdüğümde de sol tarafın sesi gitti. Eski versiyon Cloud Alpha kullanıyordum, garantiye yolladım ve yaklaşık 10 gün sonra iade/değişim kararı geldi. Kullanıcı hatası olmasına rağmen. Değişim istedim ve kulaklığın yeni ve daha iyi olan versiyonunu gönderdiler. Yaklaşık 20 gün içinde sıfır kulaklığım elime geldi ve çok memnun kaldım. Sizde bir istisna olmuş olabilir ancak genel olarak HyperX Support bölümünden çok memnun kaldım ben. SteelSeries Arctis 5 kullanan bir arkadaşım vardı, kablo girişi kopması sebebiyle garantiye yolladı. Ürün elimizde yok, tamir edemiyoruz parçası yok, yurt dışından temin edebiliriz parçayı dediler, sonrasında temin edemiyoruz dediler ve 2 ay sonra son çare olarak para iadesi aldı.

Hatta şunu eklemek isterim. Artics 3 4 kere kablo kopma sorunu yaşadı. PC koltuğunun ayaklarına girdi ve koptu. Daha sonra servise götürdüm aldığım yere verdim daha doğrusu. Onlarda SteelSeries'in servisine gönderdiler ve 4 kere sıfırı ile değiştiler. HyperX bu konuda maalesef geride. Kulaklık kendiliğinden sağ taraftan ses vermemeye başladı ve garantiye gönderdim verdiğim gibi geri geldi ve benden 87 dolar istediler. Servis müşteri destek konusunda her türlü SteelSeries ama ses kalitesi dersen net olarak HyperX.

Diğer ürünlerimde SteelSeries o yüzden SteelSeries almak istiyorum, ama dediğiniz gibi ses kalitesi olarak daha iyi HyperX. Biraz daha araştıracağım yinede.

Hocam Cloud Alpha'da yaşadığınız soruna benzer bir sorun yaşadım. Kulaklığı çok kez yere düşürdüm, en son yere düşürdüğümde de sol tarafın sesi gitti. Eski versiyon Cloud Alpha kullanıyordum, garantiye yolladım ve yaklaşık 10 gün sonra iade/değişim kararı geldi. Kullanıcı hatası olmasına rağmen. Değişim istedim ve kulaklığın yeni ve daha iyi olan versiyonunu gönderdiler. Yaklaşık 20 gün içinde sıfır kulaklığım elime geldi ve çok memnun kaldım. Sizde bir istisna olmuş olabilir ancak genel olarak HyperX Support bölümünden çok memnun kaldım ben. Steelseries Arctis 5 kullanan bir arkadaşım vardı, kablo girişi kopması sebebiyle garantiye yolladı, yaklaşık 2 ay oyaladılar arkadaşımı. Ürün elimizde yok, tamir edemiyoruz parçası yok vs vs. diyerek. En son para iadesi aldı.
Hocam benim aslında tamamen kullanıcı hatası diye değişim veya iade sağlamadılar. Ses kartının arkasında cekete ses kartını asmak için bi aparat var. Onu kırmıştım çok eskiden aldığım gün. Ondan dolayı ve orada biraz çizik var diye kullanıcı hatası denildi. Yani bu sorundan dolayı bence kullanıcı hatası denilmemelidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı