Rampage X-Tracer KB-R97 Klavye basmamaya başladı

Lucksky

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 yıldır Rampage KB-R95 X-TITAN Klavye kullanıyorum. Bir kaç haftada tüm tuşlar yavaş yavaş basmamaya başladı. Temizledim ama bir çözüm olmadı. Yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Kullandığım klavyeye alternatif olarak KB-R97 modelini buldum. Benzer fiyatlarda(Max 3000) klavye önerisi olan varsa veya bu model hakkında deneyimi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Hocam mekanik klavyelerin olayı zaten basmayınca, switch değişimi yapılabilmesi değil mi? Normal klavyelerde de membran değişimi yapılıyor. Şayet atacaksanız eski klavyenize talibim, karşı ödemeli kargo atabilirsiniz 😊

Hocam mekanik klavyelerin olayı zaten basmayınca, switch değişimi yapılabilmesi değil mi? Normal klavyelerde de membran değişimi yapılıyor. Şayet atacaksanız eski klavyenize talibim, karşı ödemeli kargo atabilirsiniz 😊
Switchleri kolay bir şekilde çıkmıyor anakart'a bağlı lehimleyip tek tek çıkarmak lazım. Ayrıca piyasada 6 tuş 100tl civarına satılıyor. Bu durumda yeni klavye almak daha mantıklı bir hale geliyor. Çünkü Klavyenin sıfırı zaten şuan 1200tl civarı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı