Helles116 Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #1 Merhaba, kulaklığım takılı olup çalıştığı halde Rampage uygulaması takılı değil gözüküyor ve programı kullanamıyorum, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
Merhaba, kulaklığım takılı olup çalıştığı halde Rampage uygulaması takılı değil gözüküyor ve programı kullanamıyorum, yardım eder misiniz?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2024 #2 Hocam başka programdan ekolayzır ayarlayabilirsiniz veya mikrofonu Rampage yazılımında bu sorunlar olabiliyor. Artı 0 Eksi
Hocam başka programdan ekolayzır ayarlayabilirsiniz veya mikrofonu Rampage yazılımında bu sorunlar olabiliyor.
KS KS Helles116 Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 @ Gutierrez dedi: Hocam başka programdan ekolayzır ayarlayabilirsiniz veya mikrofonu Rampage yazılımında bu sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... aktif gürültü engelleme ve 7.1 oradan açılıyor sadece Artı 0 Eksi
@ Gutierrez dedi: Hocam başka programdan ekolayzır ayarlayabilirsiniz veya mikrofonu Rampage yazılımında bu sorunlar olabiliyor. Genişletmek için tıkla... aktif gürültü engelleme ve 7.1 oradan açılıyor sadece
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2024 #4 Helles116 dedi: @ Aktif gürültü engelleme ve 7.1 oradan açılıyor sadece Genişletmek için tıkla... Hocam krisp programı işinize yarar mikrofon içinse. Bu arada 7.1 kulaklık çok kaliteli değilse fazla bir şey fark ettirmez. Artı 0 Eksi
Helles116 dedi: @ Aktif gürültü engelleme ve 7.1 oradan açılıyor sadece Genişletmek için tıkla... Hocam krisp programı işinize yarar mikrofon içinse. Bu arada 7.1 kulaklık çok kaliteli değilse fazla bir şey fark ettirmez.
KS KS Helles116 Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #5 Gutierrez dedi: Hocam krisp programı işinize yarar mikrofon içinse. Bu arada 7.1 kulaklık çok kaliteli değilse fazla bir şey fark ettirmez. Genişletmek için tıkla... yok hayır dışarı sesleri anlamında ama yinede teşekkürler Artı 0 Eksi
Gutierrez dedi: Hocam krisp programı işinize yarar mikrofon içinse. Bu arada 7.1 kulaklık çok kaliteli değilse fazla bir şey fark ettirmez. Genişletmek için tıkla... yok hayır dışarı sesleri anlamında ama yinede teşekkürler
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 22 Haziran 2024 #6 Helles116 dedi: Yok hayır dışarı sesleri anlamında ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin maalesef başka da bildiğim çözüm yok Artı 0 Eksi
Helles116 dedi: Yok hayır dışarı sesleri anlamında ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin maalesef başka da bildiğim çözüm yok
KS KS Helles116 Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #7 Gutierrez dedi: Hocam ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin maalesef başka da bildiğim çözüm yok Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam her şeyi denedim ama olmuyor (( Artı 0 Eksi
Gutierrez dedi: Hocam ses sürücülerinizi güncellemeyi deneyin maalesef başka da bildiğim çözüm yok Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam her şeyi denedim ama olmuyor ((