Rampage yedek parça pahalılığı

Ehriman21

Hectopat
Merhaba Rampage RM-165 monitörü 1.800 TL almıştım şu an kullanıyorum. Çocuklar mausu ekrana fırlatmış, cam kırılmamıştı ama görüntüde şerit oluşmuştu. Servise gönderdim paneli değiştirdik, 1200 TL ödemeniz gerek dediler. Mecbur ödeyeceğim ama şu an güncel fiyatı 2.100 TL olan monitörün 1200 TL paneli sizde pahalı değil mi? Yoksa normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen tüm monitörlerde panel fiyatı ürün fiyatı kadar ve garanti karşılamıyor, bu işin maalesef ucuz yolu yok hocam bende ekrana koruyucu yaptırdım herhangi bir duruma karşılık problem olmaması için tavsiyem yeni monitör almanız olur ama alacağınız monitörede koruyucu yaptırın mümkünse elinizdeki monitörüde okutmaya çalışın ne kadara giderse.

Markadan kaynaklı değil. Gidip en iyi en bilindik markadan bile alsanız panel parasını eğer kullanıcı hatası ise kullanıcı öder. Ve monitörlerde fiyatların %80-90'a yakını panel fiyatıdır. Rampage dandik bir marka o ayrı. Ama yaşadığınız sorunu her markada yaşayacağınıza emin olabilirsiniz.

Ne demek mecbur silah zoruylamı yaptırıyorlar o fiyata alacaksanız yeni monitör alın yaptırmaya muhtemelen değmez.

Benim bildiğim garanti önce hasar tespiti yapar ki bunun içinde bir ücret alır ve sonra size hatanın ve tutarın fiyatını söylerler. Size söylemeden panel değiştirip üstüne sizden bu sekilde para alamaz. Sizin tamir edin diye önce onayınızı alması gerekir.

Hayır benden herhangi onay alınmadan yapılmış. Bende şaşırdım. Değerli arkadaşlar kıymetli yorumlarınjz için teşekkür ederim.

Rampage özelinde değil istediğin bir monitörü al ekranını kır servise yolla panel fiyatı ne diyecekler deneyebilirsin. Panel özelliklerine göre normal fiyatından pahalı bile olabiliyor.
Hayır benden herhangi onay alınmadan yapılmış. Bende şaşırdım. Değerli arkadaşlar kıymetli yorumlarınjz için teşekkür ederim.
Bu ücreti karşılayamayacağınızı söylemeniz yeterli. Takılan paneli söküp eski panel ile birlikte iade teslim ederler ama bu durumda arıza tespit ücreti alırlar. Ortalama 200-300₺ civarında bir arıza tespit ücreti talep ederler.

Bunun yerine 1200 ü ödeyip monitörü dışarda 1.500 tl civarında satsam nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…