patatas Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Alınmazsa yine red switch olacak şekilde bir klavye önerir misiniz?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2025 #2 patatas dedi: Alınmazsa yine red switch olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
patatas dedi: Alınmazsa yine red switch olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.873 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 patatas dedi: Alınmazsa yine red switch olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage'den cikolata bile alinmaz. Butce nedir?
patatas dedi: Alınmazsa yine red switch olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage'den cikolata bile alinmaz. Butce nedir?
patatas Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 egemebb dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Rampage'den cikolata bile alinmaz. Butce nedir? Genişletmek için tıkla... 2000-3000 tl olabilir kxy dedi: Rampage'den cikolata bile alinmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Benim klavye Rampage chief hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
egemebb dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... kxy dedi: Rampage'den cikolata bile alinmaz. Butce nedir? Genişletmek için tıkla... 2000-3000 tl olabilir kxy dedi: Rampage'den cikolata bile alinmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Benim klavye Rampage chief hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 8 Nisan 2025 #5 patatas dedi: 2000-3000 TL olabilir. Benim klavye Rampage chief hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... 2-3 k bandında daha iyisi yok. Cashbackler ile 2K ya geliyor ama uğraşıp uğraşmamak sana kalmış. https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...ier-gradient-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/
patatas dedi: 2000-3000 TL olabilir. Benim klavye Rampage chief hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar. Genişletmek için tıkla... 2-3 k bandında daha iyisi yok. Cashbackler ile 2K ya geliyor ama uğraşıp uğraşmamak sana kalmış. https://www.gaming.gen.tr/urun/6114...ier-gradient-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-14/