Rampage Yoru mini beyaz rengi sararma yapar mı?

albay1233

Femtopat
Daha fazla  
Rampage Yoru mini alacağım fakat kararsız kaldım, siyah gri olanı daha ucuz ve laptopla uyumlu ona göre mouse'u da siyah alacağım beyaz olan ise içimi ferahlatır fakat sararma yapar diye korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage Yoru mini alacağım fakat kararsız kaldım, siyah gri olanı daha ucuz ve laptopla uyumlu ona göre mouse'u da siyah alacağım beyaz olan ise içimi ferahlatır fakat sararma yapar diye korkuyorum.
hocam rampage,gamepower gibi markalardan uzak durun.İki ay sonra switchler bozulmaya başlıyor.Bende bir akılsızlık yapıp dinlememiştim,şu an gamepower saber rgb sahibiyim ve yemin ederim illallah ettim böyle klavyeye keşke dinleseymişim milleti diyorum.Bence uzak dur bu klavyeden

Bu paraya başka yok

Direkt o klavyeyi almanı önermem.
Hocam Başka yokki bu paraya

Marka ilk defa duydum iyimi çok anlamam klavyeden
Arkadaşın attığı klavyelerin hepsi birbirinden güzel markalar,bizim Türkiye'de rampage,gamepower gibi markalar yüceltildiği için böyle kaliteli markalar bilinmiyor ben de mesela bir iki hafta sonra machenike k500 pro almayı düşünüyorum,eğer machenike konusunda endişen varsa bence hiç olmasını çünkü klavyeleri çok sağlam kasa olarakta tuş olarakta

peki royal guards rk61 mi r75 mi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…