Elektronik Rampage Zenith Pro 1999 TL

Gömdüğünüz kadar kötü değil mouse kullanmadan etmeden Rampage'i görünce yapıştırmışsınız damgayı. Zamanında 1500TL'ye aldım aldığım fiyata muazzam diyebilirim, şu an biraz pahalı olabilir yine de kötü mouse değil.

Kötü ürün yoktur, fiyatına göre kötü ürün vardır. İnsanlar da fiyatına göre kötü diyor.

Hak verdiğim yönler var, şuan pahalı olmasından kaynaklı anlayabiliyorum dediklerinizi fakat gömülecek kadar kötü olmadığını söyledim.

Fiyatini haketmiyor diyoruz, daha uyguna daha iyi secenekler var. Yapı kalitesi rakiplerine göre vasat. Dareu A950 Pro'nun fasonu ve sikayetler Dareu bazında da cok fazla, Rampage oldugu icin degil kotu dememiz. Switchler harici birebir aynı donanımı daha iyi yapı kalitesi ile 1250 TL'ye alabiliyorsun Machenike L7 Air alarak, tabii stokları bitti ve haftaya geri gelecek. MCHOSE A5 Pro Max alabiliyordun daha uyguna onunda stoklari bitti, daha iyi bir yapı kalitesi ve MCU veriyordu. Machenike L9X1 stokları gelecek tam 2000 TL'ye. Suan ayni fiyat bandinda A5 Ultra var oda daha iyi bir secenek. En ufak mantigi yok bu mouseyi almanin.

Gömenler 1800'e de gömüyordu bazılarını çok ciddiye almamak lazım.

1800 TL iken de 1250 TL'ye daha iyi yapı kalitesi ile ayni donanımı veren L7 Air varken mantikli kalmiyordu. Firmware olarak vasat ve Dareu bazindada sikayetler var. 1800 bandinda kotu degil ama suanki fiyatinada asla alinmaz. Kotu bir mouse degil ama ovulecek en ufak tarafı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı