Rampage zenith Pro 4K alınır mı?

Kwox12

Centipat
Daha fazla  

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet de güzel alınır kendim bizzat kullanıyorum. Marka kalitesi kötü olabilir ama bu üründe kullanılan donanımlar üst seviye denilebilecek parçalar. Ürünün en kötü yanı yazılımı ve 4K alıcısınını direk USB ile takılamıyor olması Type-C kablo ile PC'ye bağlamak zorundasın. Alırken bende çok korkarak aldım malum marka kalitesinin kötü olmasından dolayı ama bu ürün ön yargıları kıran bir ürün olmuş.

Kağıt üzerinde iyi, düzgün bir inceleme gelmeden bir şey dememek lazım.

Kullanıcı incelemesi de gelene kadar bir şey dememek lazım tabii ki, fakat Da'nin yaptığı inceleme açıklar nitelikte. Marka kötü bir imaj verse de hakkını yememek lazım ürünün.

Benim kasada Type-C girişi yok nasıl olacak

Dareu A950 Pro 4K ile tamamen aynı içinde gelen içeriklere kadar yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve daha üzmedi beni hatta MediaMarkt'ta Rampage olana bakma fırsatım oldu sanki kasa kalitesi daha iyiydi

Rampage zenith Pro 4K alınır mı

Hocam gayette güzel alınırdı ama burada alınmaz diyenler tarafından mağdur edildiniz. Ben bizzat kullanıcısıyım. 6 ay falan oldu iyi ki almışım diyorum, herşeyiyle mükemmel, hafif, gecikme yok, günlük 4 saat kullanımda 2-2,5 haftada 1 defa şarj etmek yeterli. Şarjıda gayet basit, kabloyu dongle dan çıkarıp mouse a takıyosunuz.
Hatta beyazını da almak istiyorum ama stok yok hiçbiyerde. Stokları bitirmişler.

@WerBeastDu hocam yorumumun neyini beğenmedin acaba ? Açıklar mısın aydınlatalım herkesi ?

@WerBeastDu deneyimimi anlatmışım hocam beğenmedim butonuna tıklamanın mantığı ve sebebi ne ?

@Adrastos hocam bu arkadaşımız benim deneyimimi paylaştığım yoruma beğenmedim butonu bıraktı. @WerBeastDu nedenini açıklamasını istiyorum. Deneyimimi paylaşıyorum niye beğenmedim butonu bıraktın ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…