Rampage Zenith Pro 4K alınır mı?

efos

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar SS Prime faremin servisteki süresi 20 iş gününü geçti ve sıfırı maalesef yok bu farenin. Mağaza çalışanı yarın gelir dedi fakat 2 gün oldu hiçbir haber yok. Teknosa üzerinden diğer mouselere baktım fakat özellik açısından mantıklı bir şey göremedim. Bu mouse çok konuşuldu, markasından dolayı kötüleyen fazla olduğu için kararsız kaldım. Sizce bu mouse ile değişim sağlamalı mıyım? Kronik bir sıkıntısı var mı? Veya sadece bu siteden alabileceğim daha mantıklı bir mouse mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

İade alabilir misin alırsan ne kadar alacaksın.

Ne yalan söyleyeyim Rampage gerçekten güzel bir Mouse yapmış alınabilir ama eğer oluyorsa direkt para iadesi alıp Kendi sitesinden 2.5k'ya Alman daha iyi olur:
Alternatif olarak bunada bakabilirsin:

İade alabilir misin alırsan ne kadar alacaksın.
iadeyi faturadaki fiyat üzerinden yapıyorlar. yaklaşık 580 tl

Maalesef hocam para iadesi ile 580 TL gibi saçma bir miktar almak yerine en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum haklarımı.

Fiyatina degen bir mouse degil daha iyi cok fazla alternatif var.

Biliyorum hocam. Dediğim gibi sadece linkteki siteden tercih yapabilirim.

İadeyi faturadaki fiyat üzerinden yapıyorlar. Yaklaşık 580 TL.

Maalesef hocam para iadesi ile 580 TL gibi saçma bir miktar almak yerine en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum haklarımı.

O zaman Zenith Pro güzel gider zaten mouse Rampage değil o konu da için rahat olsun Zenith Pro korkulacak bir mouse değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…