thwoun Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 55 dakika önce #1 Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 6 53 dakika önce #2 thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatıyla alınabilir. Bütçe biraz daha çıkarsa Mchose A5 ultra düşünebilirsin, çıkmazsa zenith de gayet iyi mouse.
thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatıyla alınabilir. Bütçe biraz daha çıkarsa Mchose A5 ultra düşünebilirsin, çıkmazsa zenith de gayet iyi mouse.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.070 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 52 dakika önce #3 thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır güzel mouse.
thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır güzel mouse.
Altan1103 Femtopat Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 dakika önce #4 thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aktif olarak 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim şu ana kadar. Bence bu fiyat bandında alabileceğin en iyi mouselardan biri. Ben kaçırma derim.
thwoun dedi: Vatan Bilgisayar'da indirime girmiş, fiyatı 1800 TL olmuş. Ne diyorsunuz sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ben aktif olarak 6 aydır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısını görmedim şu ana kadar. Bence bu fiyat bandında alabileceğin en iyi mouselardan biri. Ben kaçırma derim.