Rampage Zenith Pro 4K vs Razer DeathAdder V3

• Konuyu başlatan Tllo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 51
Bütçe
2000

Tllo

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller. İki mouse arasında kaldım. Bütçe 2000 civarı önceliğim ellerim büyük olduğu için Razer'dan yana ama Zenith Pro içinde çok iyi yorumlar var. Kablosuz olması vs. arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. İki mouse arasında kaldım. Bütçe 2000 civarı önceliğim ellerim büyük olduğu için Razer'dan yana ama Zenith Pro içinde çok iyi yorumlar var. Kablosuz olması vs. arada kaldım.

Hocam ikisi arasında kaldıysanız Zenith Pro tercih etmeniz daha doğru olur. Eliniz çok büyük değilse A5 Ultra da alabilirsiniz. Bütçem artar derseniz RAWM ES21 Pro ya da SH01 Pro rakipsizler.

Hocam ikisi arasında kaldıysanız Zenith Pro tercih etmeniz daha doğru olur. Eliniz çok büyük değilse A5 Ultra da alabilirsiniz. Bütçem artar derseniz rawm ES21 Pro'ya da SH01 Pro rakipsizler.

Hocam ellerim 21cm uzunluğunda ve önceliğim boyut. Kablolu kablosuz olması da önemli değil. Özelliklere baktığımda Razer önde görünüyor sanki.

Hocam ellerim 21cm uzunluğunda ve önceliğim boyut. Kablolu kablosuz olması da önemli değil. Özelliklere baktığımda Razer önde görünüyor sanki.

Benim de 20-21 cm arası bir şey hocam, Leviathan V4 küçük olmasına rağmen elime harika oturuyor. Tutuş şekliniz daha önemli. DeathAdder V3 Pro kullandım ele güzel geliyor ama Razer ürünleri kronik sorunlu oluyor. Scroll sorununa en son V4 Pro'da optik encoder ekleyip çözdüler sanırım. Kaç jenerasyondur her ürünleri scroll sorunlu.

Benim de 20-21 cm arası bir şey hocam, leviathan V4 küçük olmasına rağmen elime harika oturuyor. Tutuş şekliniz daha önemli. DeathAdder V3 Pro kullandım ele güzel geliyor ama Razer ürünleri kronik sorunlu oluyor. Scroll sorununa en son V4 Pro'da optik encoder ekleyip çözdüler sanırım. Kaç jenerasyondur her ürünleri scroll sorunlu.

Teşekkür ederim hocam. Sağ olun. Kafam karıştı. :D

Teşekkür ederim hocam. Sağ olun. Kafam karıştı. :D
1763069622151.jpeg

Bunlardan hangisi size göre daha uygun hocam ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı