Belirteyim palm grip kullanıyorum. Bu fareyi almak istiyorum şu an indirime girmiş gerçekten güzel bir şeye benziyor Çin malı ürünlere ısınamadım en azından Rampage Türkiye servisi çok iyi bir şey olunca onarım veya değişimi hızlı oluyor.
Donanım arşivide bu ürünü incelemesini yapmıştı çok fazla övdü ve şu an indirime sokmuşlar tavsiye eder misiniz pişman eder mi?
4000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse
PixArt PAW 3395 Sensör Nordic 52833 İşlemci 26000 Dpi 4.000 Hz Raporlama Hızı 80M Optik Anahtar 650 IPS 8 Adet Programlanabilir Tuş 48 adet Macro Komut İmkanı 3 Farklı Bağlantı Seçeneği Sadece 56 Gramwww.rampage.com.tr
Rampage'nin hiçbir ürününü almayın aldırmayın o fiyata çok daha iyi muadiller var.Belirteyim palm grip kullanıyorum. Bu fareyi almak istiyorum şu an indirime girmiş gerçekten güzel bir şeye benziyor Çin malı ürünlere ısınamadım en azından Rampage Türkiye servisi çok iyi bir şey olunca onarım veya değişimi hızlı oluyor.
Donanım arşivide bu ürünü incelemesini yapmıştı çok fazla övdü ve şu an indirime sokmuşlar tavsiye eder misiniz pişman eder mi?
4000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse
PixArt PAW 3395 Sensör Nordic 52833 İşlemci 26000 Dpi 4.000 Hz Raporlama Hızı 80M Optik Anahtar 650 IPS 8 Adet Programlanabilir Tuş 48 adet Macro Komut İmkanı 3 Farklı Bağlantı Seçeneği Sadece 56 Gramwww.rampage.com.tr
Rampage'nin hiçbir ürününü almayın aldırmayın o fiyata çok daha iyi muadiller var.
Rampage'nin hiçbir ürününü almayın aldırmayın o fiyata çok daha iyi muadiller var.
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Bütçe artarsa.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ucuzda da pahalıda da en iyisi Fantech kalite olarak Hz önemi yoksa Fantech al geç. @kxy
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com VGN Dragonfly Wireless Mouse
Önemli: VGN Dragonfly Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili...wraithesports.com
Bütçe artarsa.
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Ucuzda da pahalıda da en iyisi Fantech kalite olarak Hz önemi yoksa Fantech al geç. @kxy
Yukarıda attığın 3 ürün yerine de Zenith Pro'yu tercih ederim niye almamalıyız Zenith Pro'yu.
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Hocam MCHOSE K7 hoşuma gitmişti ama Türkiye'de yokmuş hoşuma girmesinin sebebi ise şarj adaptörü olması hoş duruyor ama onda da beyaz renk alsan bile adaptör siyah renkli geliyormuş gerçekten çok saçma. Peki bu Rampage beni pişman eder mi?
Mchose A5 Ultra en mantıklı seçeneklerden, eğer Hz için alınacaksa tabii.Etmez ama fiyat farkina da degmez. A5 Ultra alırım ben yerine.
Ne yazık ki sizde de aynı düşünce var. Çin malı dediğiniz o mouselerin %80’i, Logitech ve SteelSeries’ten daha iyi. Bunu isterseniz kullananlara sorabilirsiniz. Ayrıca bütün ürünler Çin’de üretiliyor. Hele Rampage, daha düşük kalitede Çin’den ürün alıp logo basıp kalitesiz malzeme ile insanlara pahalı fiyatlara sunuyor. Gerçekten yazık. Zenith Pro’nun plastiği o kadar kötü ki gacırdıyor, birazcık sert tutunca o kadar kalitesiz, artık siz düşünün. Ayrıca bütün ürünler Çin’de üretiliyor; önemli olan nerede tasarlanıp nasıl malzeme kullanıldığı. Böyle düşünmeniz sizin için çok kötü olmuş.Donanım Arşivi incelemesini yapmıştı benim de hoşuma gitti nedense 1 aydır fare almak istiyorum ama Çin markalarına ısınamadım o yüzden alsammı almasam mı çok arada kalmıştım şimdi baktım indirim varmış benim de gözüme iyi geldi.
Değil mi bende 1 aydır fare almak istiyorum ama Çin markalarına ısınamadım o yüzden alsam mı almasam mı çok arada kalmıştım. Bir de Donanım Arşivi inceleme yapmıştı. Bir de belirteyim benim ellerim aşırı fazla terliyor yani şu an kullandığım fare avuç içinin geldiği yer parlak üst tarafı mat sağ ve sol Click üstleride hep soyulma gibi bir şey olmuş oyun oynarken aşırı ciddiye aldığım için böyle oluyor.
MCHOSE A5 Ultra en mantıklı seçeneklerden, eğer Hz için alınacaksa tabii.
Ne yazık ki sizde de aynı düşünce var. Çin malı dediğiniz o mouselerin %80'i, Logitech ve SteelSeries'ten daha iyi. Bunu isterseniz kullananlara sorabilirsiniz. Ayrıca bütün ürünler Çin'de üretiliyor. Hele Rampage, daha düşük kalitede Çin'den ürün alıp logo basıp kalitesiz malzeme ile insanlara pahalı fiyatlara sunuyor. Gerçekten yazık. Zenith Pro'nun plastiği o kadar kötü ki gacırdıyor, birazcık sert tutunca o kadar kalitesiz, artık siz düşünün. Ayrıca bütün ürünler Çin'de üretiliyor; önemli olan nerede tasarlanıp nasıl malzeme kullanıldığı. Böyle düşünmeniz sizin için çok kötü olmuş.