rishi Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Bilgisayar kasam. Rampage ZUKO 600W 80+ BRONZE Beyaz 4*14cm Rainbow Fan Metal Panel Temper Camlı Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr Bu linkteki ürüne sahibim, kasa içerisinde 2pin boşluğu olan üzerinde LED yazan boşta bir kablo var. Kasa ön panelindeki LED tuşuna uzun basmam veya tek tıklamam hiçbir şeyi değiştirmiyor. Kontrolcü almam gerekiyorsa hangi ürünü almalıyım, bağlantısı nasıl yapılır? Veya şuandaki halinde bir çözümü varsa nasıl ilerlemeliyim?
Merhaba, Bilgisayar kasam. Rampage ZUKO 600W 80+ BRONZE Beyaz 4*14cm Rainbow Fan Metal Panel Temper Camlı Oyuncu Kasası www.rampage.com.tr Bu linkteki ürüne sahibim, kasa içerisinde 2pin boşluğu olan üzerinde LED yazan boşta bir kablo var. Kasa ön panelindeki LED tuşuna uzun basmam veya tek tıklamam hiçbir şeyi değiştirmiyor. Kontrolcü almam gerekiyorsa hangi ürünü almalıyım, bağlantısı nasıl yapılır? Veya şuandaki halinde bir çözümü varsa nasıl ilerlemeliyim?
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 20 Mayıs 2024 #2 Bu fanlar Rainbow yani renk değişimi olmaz sabıt yanar.
rishi Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 recep50 dedi: Bu fanlar Rainbow yani renk değişimi olmaz sabıt yanar. Genişletmek için tıkla... LED tuşu neden var? içerisindeki LED kablosu nedir bu şekilde olduğunu düşünmüyorum en azından kapatmanın bir yolu vardır.
recep50 dedi: Bu fanlar Rainbow yani renk değişimi olmaz sabıt yanar. Genişletmek için tıkla... LED tuşu neden var? içerisindeki LED kablosu nedir bu şekilde olduğunu düşünmüyorum en azından kapatmanın bir yolu vardır.
R recep50 Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 2.265 Çözümler 13 20 Mayıs 2024 #4 rishi dedi: LED tuşu neden var? İçerisindeki LED kablosu nedir bu şekilde olduğunu düşünmüyorum en azından kapatmanın bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Vallaha attığın linge gore Rainbow hocam.
rishi dedi: LED tuşu neden var? İçerisindeki LED kablosu nedir bu şekilde olduğunu düşünmüyorum en azından kapatmanın bir yolu vardır. Genişletmek için tıkla... Vallaha attığın linge gore Rainbow hocam.
rishi Decapat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #5 recep50 dedi: Vallaha attığın linge gore Rainbow hocam. Genişletmek için tıkla... Renk değişmemesi çok sorun değil, kendi kontrolüm dahilinde kapatıp açabilsem benim için yeterli olacak. Kapatıp açmamın bir formülü var mıdır? Kablo sök tak yapsam dahi benim için kafi.
recep50 dedi: Vallaha attığın linge gore Rainbow hocam. Genişletmek için tıkla... Renk değişmemesi çok sorun değil, kendi kontrolüm dahilinde kapatıp açabilsem benim için yeterli olacak. Kapatıp açmamın bir formülü var mıdır? Kablo sök tak yapsam dahi benim için kafi.