P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 27 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar selam, Rampage ZUKO 600w bir kasam var. Bugün temizlemek için açtığımda, camı kasadan çıkarttığımda elimdeyken bir anda tuz buz oldu, etrafa sıçradı. Kasada herhangi bir hasar yok. Yerine cam nereden bulabilirim, nasıl ayarlanır?
Arkadaşlar selam, Rampage ZUKO 600w bir kasam var. Bugün temizlemek için açtığımda, camı kasadan çıkarttığımda elimdeyken bir anda tuz buz oldu, etrafa sıçradı. Kasada herhangi bir hasar yok. Yerine cam nereden bulabilirim, nasıl ayarlanır?
Syrecc Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 133 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Güvenliği Teknikeri 27 Ocak 2023 #2 Geçmiş olsun hocam. Aldığınız yere bir yazın değişim kabul etmeseler bile belli bir ücret karşılığı camı gönderebilirler.
Geçmiş olsun hocam. Aldığınız yere bir yazın değişim kabul etmeseler bile belli bir ücret karşılığı camı gönderebilirler.
P Parsekl Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 289 Çözümler 4 27 Ocak 2023 #3 Syrecc dedi: Geçmiş olsun hocam. Aldığınız yere bir yazın değişim kabul etmeseler bile belli bir ücret karşılığı camı gönderebilirler. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım. Yine de şansımı denemeli miyim? Ve şimdi kasayı biraz sallayınca farkettim iç kısımlarında cam parçaları var ses geliyor, ne yapmam lazım?
Syrecc dedi: Geçmiş olsun hocam. Aldığınız yere bir yazın değişim kabul etmeseler bile belli bir ücret karşılığı camı gönderebilirler. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım. Yine de şansımı denemeli miyim? Ve şimdi kasayı biraz sallayınca farkettim iç kısımlarında cam parçaları var ses geliyor, ne yapmam lazım?
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Ocak 2023 #4 Parsekl dedi: İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım. Yine de şansımı denemeli miyim? Ve şimdi kasayı biraz sallayınca farkettim iç kısımlarında cam parçaları var ses geliyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cam'i bulamazsan, Cam/Ayna işleri yapan yer bul aynı ölçülerde kestir.
Parsekl dedi: İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım. Yine de şansımı denemeli miyim? Ve şimdi kasayı biraz sallayınca farkettim iç kısımlarında cam parçaları var ses geliyor, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cam'i bulamazsan, Cam/Ayna işleri yapan yer bul aynı ölçülerde kestir.