SIBARKA SIVON
Decapat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Alınmaz. İkinci elde rx 580 sistem toplanırMerhaba arkadaşlar, oyun için masaüstü bilgisayar alma fikrim var ama bütçem biraz kısıtlı. İnternette biraz araştırma yaptığımda Ramtech diye bir markaya denk geldim fiyatına göre sunduğu sistem çok güzel ama verdiği parçaya göre aldığı fiyat çok dengesiz bahsi geçen bilgisayarı 6.500 civarı bir fiyata satıyorlar aynı parçaları ben kendim topladığımda 9-10 bin Türk lirasına denk geliyor. Sizce güvenilir mi? Verdiği sistemde gerçekten orijinal parçalar mı takılı sistemlerinin sıfır olduğunu iddia ediyorlar çünkü. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çünkü mining yapılmış bir sisteme elimdeki parayı vermek istemiyorum. Sistem bilgilerini aşağıya bırakıyorum, 6-10k civari başka bir hazır kasa sistem bilgisi olan arkadaş varsa da yorum olarak eklerse çok sevinirim çok üst düzey bir sistem aramıyorum, herkese şimdiden çok teşekkürler.
Intel i5-4570 işlemci.
16 GB DDR3 RAM (marka yazmıyor)
AMD Radeon RX560 4 GB ekran kartı.
512 GB SSD (marka yazmıyor)
Not: Link atmak yasak mı bilmiyorum eğer yasak değilse bilgisi olan dostum aşağı yazarsa sistemin linkini de atabilirim.
Alınmaz. İkinci elde RX 580 sistem toplanır.
Benim yüksek FPS'lerde gözüm yok eğer aşırı bir fark yaratmıyorsa sadece bu sistemlerin güvenilir olup olmadığını söylerseniz benim için yeterli çünkü gidip de bu sistemde RDR2 vesaire oynama gibi bir fikrim yok mesela Valorant, LoL gibi oyunları akıcı bir şekilde açsın benim için yeterli.
Mining sisteme zarar vermez.Merhaba arkadaşlar, oyun için masaüstü bilgisayar alma fikrim var ama bütçem biraz kısıtlı. İnternette biraz araştırma yaptığımda Ramtech diye bir markaya denk geldim fiyatına göre sunduğu sistem çok güzel ama verdiği parçaya göre aldığı fiyat çok dengesiz bahsi geçen bilgisayarı 6.500 civarı bir fiyata satıyorlar aynı parçaları ben kendim topladığımda 9-10 bin Türk lirasına denk geliyor. Sizce güvenilir mi? Verdiği sistemde gerçekten orijinal parçalar mı takılı sistemlerinin sıfır olduğunu iddia ediyorlar çünkü. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim çünkü mining yapılmış bir sisteme elimdeki parayı vermek istemiyorum. Sistem bilgilerini aşağıya bırakıyorum, 6-10k civari başka bir hazır kasa sistem bilgisi olan arkadaş varsa da yorum olarak eklerse çok sevinirim çok üst düzey bir sistem aramıyorum, herkese şimdiden çok teşekkürler.
Intel i5-4570 işlemci.
16 GB DDR3 RAM (marka yazmıyor)
AMD Radeon RX560 4 GB ekran kartı.
512 GB SSD (marka yazmıyor)
Not: Link atmak yasak mı bilmiyorum eğer yasak değilse bilgisi olan dostum aşağı yazarsa sistemin linkini de atabilirim.
Dostum yüksek fpste gözüm yok diye bir şey yok. En basitinden cs 2 oynasan bile bu sistem cs 2 için bile yetmez diyebilirim. İşlemcisi çok kötü. Ekran kartı çok kötü. Sahibinden vs. en az 10bin bütçe ayırarak normal bir sistem dizebilirsin kendine. Yoksa sana önerim taksitle de olsa youtuberlerin topladıgı f/p sistemleri almanı öneririm.Benim yüksek FPS'lerde gözüm yok eğer aşırı bir fark yaratmıyorsa sadece bu sistemlerin güvenilir olup olmadığını söylerseniz benim için yeterli çünkü gidip de bu sistemde RDR2 vesaire oynama gibi bir fikrim yok mesela Valorant, LoL gibi oyunları akıcı bir şekilde açsın benim için yeterli.
Yanlış anladın beni dostum , yüksek fpsden kastım hiç açılmaması yada 10-15 fps civarında oynatması değil.Misal olarak söylüyorum Technopat online oyunun bana 60 fps stabil şekilde açması yeterli.Oynadığım oyunlar Metin2 , Valorant , LoL ha birde Wolfenstein The New Order diye bir oyun var eğer onu açarsa onu da oynamak isterim heves ettim biraz o oyuna.Dostum yüksek fpste gözüm yok diye bir şey yok. En basitinden cs 2 oynasan bile bu sistem cs 2 için bile yetmez diyebilirim. İşlemcisi çok kötü. Ekran kartı çok kötü. Sahibinden vs. en az 10bin bütçe ayırarak normal bir sistem dizebilirsin kendine. Yoksa sana önerim taksitle de olsa youtuberlerin topladıgı f/p sistemleri almanı öneririm.
Dediginiz oyunlar çok kasar.Yanlış anladın beni dostum , yüksek fpsden kastım hiç açılmaması yada 10-15 fps civarında oynatması değil.Misal olarak söylüyorum Technopat online oyunun bana 60 fps stabil şekilde açması yeterli.Oynadığım oyunlar Metin2 , Valorant , LoL ha birde Wolfenstein The New Order diye bir oyun var eğer onu açarsa onu da oynamak isterim heves ettim biraz o oyuna.
Dediğim gibi bu sistemde tek korkum yan sanayi üretimden gelen parçalarla toplanmış bir bilgisayar. Çünkü içindeki parçaları kendim tek tek topladığımda sitedeki fiyattan daha fazlası çıkıyor ilk mesajda yazdığım gibi, zaten neden bu fiyata sattıklarını da anlayamadım. Çünkü bu sistem benim gözümde en az 8-8.500 Türk lirası bandında satılması gerekiyor.
Bu konuda fazla bilgim yok ama bir arkadaşım çok kötü derecede etkilediğini söyledi.Tek korkum mining değil belki mining sisteme zarar vermez ama ben bu parçaların orjinal olduğunu düşünmüyorum çünkü gereğinden daha aşağı bir fiyat bandında satılıyor.Mining sisteme zarar vermez.
6500 TL'ye sistem toplayacağım ben sana eve gecince.Yanlış anladın beni dostum , yüksek fpsden kastım hiç açılmaması yada 10-15 fps civarında oynatması değil.Misal olarak söylüyorum Technopat online oyunun bana 60 fps stabil şekilde açması yeterli.Oynadığım oyunlar Metin2 , Valorant , LoL ha birde Wolfenstein The New Order diye bir oyun var eğer onu açarsa onu da oynamak isterim heves ettim biraz o oyuna.
Dediğim gibi bu sistemde tek korkum yan sanayi üretimden gelen parçalarla toplanmış bir bilgisayar. Çünkü içindeki parçaları kendim tek tek topladığımda sitedeki fiyattan daha fazlası çıkıyor ilk mesajda yazdığım gibi, zaten neden bu fiyata sattıklarını da anlayamadım. Çünkü bu sistem benim gözümde en az 8-8.500 Türk lirası bandında satılması gerekiyor.
Peki dostum stabil şekilde oynatabileceğini düşündüğün herhangi bir hazır sistem biliyor musun? Eğer bilgin varsa link atabilirsen sevinirim. Sistemi detaylı incelemek istersen de şöyle linkini atayım belki bilgilerini yanlış yazmışımdır.Dediginiz oyunlar çok kasar.