HAYALLER RTX AMA HAYALLER Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 331 14 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar fiyatlar aşağı yukarı aynı. X6 modelde 6tane ısı borusu ve 3 fan var. X94 de ise 4 ısı borusu ve 2 fan var sizce hangi modeli tercih etmeliyim? X6 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com X94 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Arkadaşlar fiyatlar aşağı yukarı aynı. X6 modelde 6tane ısı borusu ve 3 fan var. X94 de ise 4 ısı borusu ve 2 fan var sizce hangi modeli tercih etmeliyim? X6 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com X94 Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com
Çözüm Motionless IN White 14 Haziran 2020 X6'da 3 fan ve 6 bakır ısı borusu var. Şahsen X6 alıp geçerdim eğer OC yapılacak ise ve performans bekleniyor ise. Diğerlerine göre nispeten daha iyi.
X6'da 3 fan ve 6 bakır ısı borusu var. Şahsen X6 alıp geçerdim eğer OC yapılacak ise ve performans bekleniyor ise. Diğerlerine göre nispeten daha iyi.
KS KS HAYALLER RTX AMA HAYALLER Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 331 25 Temmuz 2020 #11 Halil koç dedi: merhaba anakartım msi a68hm-e33 v2 x 6 uyarmı Genişletmek için tıkla... Evet tüm anakartlar ile uyumluymuş Artı 0 Eksi
Halil koç dedi: merhaba anakartım msi a68hm-e33 v2 x 6 uyarmı Genişletmek için tıkla... Evet tüm anakartlar ile uyumluymuş