muaz_km Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar ben Steam'den ranch diye oyun alsam kuzenim de Epic Games'te var. İkimiz aynı anda oynayabilir miyiz yoksa oynayamaz mıyız?
Arkadaşlar ben Steam'den ranch diye oyun alsam kuzenim de Epic Games'te var. İkimiz aynı anda oynayabilir miyiz yoksa oynayamaz mıyız?
Fahri Abi Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 1.400 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600, Palit RTX 4070 Super, XPG 2x16GB DDR5 5200-38, Adata Lite Pro 1TB, DF DC 240, Prime B650M-K Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Cross-platform oyun mağazaları uzerinden değil de farklı oyun donanımları (PC, XBOX, PlayStation vs..) ile oluyor diye biliyorum. Oynarsınız.
Cross-platform oyun mağazaları uzerinden değil de farklı oyun donanımları (PC, XBOX, PlayStation vs..) ile oluyor diye biliyorum. Oynarsınız.
Eray.fjd Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 muaz_km dedi: Arkadaşlar ben Steam'den ranch diye oyun alsam kuzenim de Epic Games'te var. İkimiz aynı anda oynayabilir miyiz yoksa oynayamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Oynaya bildinizmi acaba guncel bir yazı bulamadım da.
muaz_km dedi: Arkadaşlar ben Steam'den ranch diye oyun alsam kuzenim de Epic Games'te var. İkimiz aynı anda oynayabilir miyiz yoksa oynayamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Oynaya bildinizmi acaba guncel bir yazı bulamadım da.