Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Kendi dünyama girdiğimde bir sıkıntı yok ama arkadaşım dünyasına girdiğimde yükleniyor diyor ve crash atıyor. Çözümü var mıdır? Kimse bilmiyormu Yokmu bilen biri Yokmu bilen alo Son düzenleme: 28 Eylül 2023
Kendi dünyama girdiğimde bir sıkıntı yok ama arkadaşım dünyasına girdiğimde yükleniyor diyor ve crash atıyor. Çözümü var mıdır? Kimse bilmiyormu Yokmu bilen biri Yokmu bilen alo
Çözüm Cengiz321 18 Aralık 2024 spstik dedi: Kardesim çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş ama ben eskiden oyna tuşuna bastıktan sonra normal Ranch Simülatörü değil altındaki şeyi seçiyordum. Böyle çözmüştüm.
spstik dedi: Kardesim çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş ama ben eskiden oyna tuşuna bastıktan sonra normal Ranch Simülatörü değil altındaki şeyi seçiyordum. Böyle çözmüştüm.
spstik Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #2 Kardesim çözdün mü? Artı 0 Eksi
KS KS Cengiz321 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 310 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #3 spstik dedi: Kardesim çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş ama ben eskiden oyna tuşuna bastıktan sonra normal Ranch Simülatörü değil altındaki şeyi seçiyordum. Böyle çözmüştüm. Artı 0 Eksi Çözüm
spstik dedi: Kardesim çözdün mü? Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme gelmiş ama ben eskiden oyna tuşuna bastıktan sonra normal Ranch Simülatörü değil altındaki şeyi seçiyordum. Böyle çözmüştüm.