Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Merhaba. Ranch Simulator oyununda grafikleri destansıya aldım ama böyle gözüküyor. Başka videolara baktım onlarda kalite gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
Merhaba. Ranch Simulator oyununda grafikleri destansıya aldım ama böyle gözüküyor. Başka videolara baktım onlarda kalite gayet iyi.
Çözüm Erenbeys61 10 Şubat 2023 ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler.
ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Şubat 2023 #2 DLSS'i kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 hellomister dedi: DLSS'i kapatın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartim GTX 1650 bu ekran kartinda DLSS yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: DLSS'i kapatın. Genişletmek için tıkla... Ekran kartim GTX 1650 bu ekran kartinda DLSS yok diye biliyorum.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #4 ömer uzunu dedi: Ekran kartim GTX 1650 bu ekran kartinda DLSS yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapın NVIDIA Denetim Masası'ndan. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Ekran kartim GTX 1650 bu ekran kartinda DLSS yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları yapın NVIDIA Denetim Masası'ndan.
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #5 hellomister dedi: Bu ayarları yapın NVIDIA Denetim Masası'ndan. Eki Görüntüle 1656643 Genişletmek için tıkla... Onları da yaptım çok az bir degişiklik oldu hatta olmadi gibi bir şey. Artı 0 Eksi
hellomister dedi: Bu ayarları yapın NVIDIA Denetim Masası'ndan. Eki Görüntüle 1656643 Genişletmek için tıkla... Onları da yaptım çok az bir degişiklik oldu hatta olmadi gibi bir şey.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 Oyunun grafiği o zaten. Çözünürlüğün garipliği dlss açınca düzeliyor. Artı 0 Eksi
1 195353 Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 3 4 Şubat 2023 #7 İyi grafikleri olan bir oyun değil ama bu kadar kötü görüntüde yok bende ... Artı 0 Eksi
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.570 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #8 FXAA, TXAA açılmıyor mu grafik yerinden? Artı 0 Eksi
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 4 Şubat 2023 #9 Oyunun Config dosyası varsa silerseniz düzelebilir. Belgelerim ya da %localappdata% kısmında olabilir.(Bir kişi böyle çözmüş.) Artı 0 Eksi
Oyunun Config dosyası varsa silerseniz düzelebilir. Belgelerim ya da %localappdata% kısmında olabilir.(Bir kişi böyle çözmüş.)
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #10 Erenbeys61 dedi: FXAA, TXAA açılmıyor mu grafik yerinden? Genişletmek için tıkla... Oyunun içindeki ayarlardan mı? hellomister dedi: Oyunun Config dosyası varsa silerseniz düzelebilir. Belgelerim ya da %localappdata% kısmında olabilir.(bir kişi böyle çözmüş.) Genişletmek için tıkla... Sildim ama çok az degişiklik oldu videolardaki kalite gibi değil. Artı 0 Eksi
Erenbeys61 dedi: FXAA, TXAA açılmıyor mu grafik yerinden? Genişletmek için tıkla... Oyunun içindeki ayarlardan mı? hellomister dedi: Oyunun Config dosyası varsa silerseniz düzelebilir. Belgelerim ya da %localappdata% kısmında olabilir.(bir kişi böyle çözmüş.) Genişletmek için tıkla... Sildim ama çok az degişiklik oldu videolardaki kalite gibi değil.