Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Merhaba. Ranch Simulator oyununda grafikleri destansıya aldım ama böyle gözüküyor. Başka videolara baktım onlarda kalite gayet iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2023
Merhaba. Ranch Simulator oyununda grafikleri destansıya aldım ama böyle gözüküyor. Başka videolara baktım onlarda kalite gayet iyi.
Çözüm Erenbeys61 10 Şubat 2023 ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler.
ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.570 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #11 ömer uzunu dedi: Oyunun içindeki ayarlardan mı? Sildim ama çok az degişiklik oldu videolardaki kalite gibi değil. Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Oyunun içindeki ayarlardan mı? Sildim ama çok az degişiklik oldu videolardaki kalite gibi değil. Genişletmek için tıkla... Evet.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 4 Şubat 2023 #12 Anisotropic Filtering'i son seviyeye çekin ve Fxaa veya Taa ayaları varsa onlarıda fulleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #13 Erenbeys61 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde yok öyle ayarlar. Hetop dedi: Anisotropic Filtering'i son seviyeye çekin ve FXAA veya TAA ayaları varsa onları da fulleyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Artı 0 Eksi
Erenbeys61 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde yok öyle ayarlar. Hetop dedi: Anisotropic Filtering'i son seviyeye çekin ve FXAA veya TAA ayaları varsa onları da fulleyin. Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim.
Hetop Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 657 Çözümler 6 5 Şubat 2023 #14 ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde olması gerek aslında. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde olması gerek aslında.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #15 O oyunda yok dlss çözüyor işi ama sizde o da yok. Artı 0 Eksi
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.570 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #16 ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler. Artı 0 Eksi Çözüm
ömer uzunu dedi: Oyun içinde yok öyle ayarlar. NVIDIA denetim masasindanmi oyundanmi oynudaysa oyle ayarlari göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri fln daha iyi olacağını söylediler.
KS KS Ö ömer uzunu Decapat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #17 Erenbeys61 dedi: Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri falan daha iyi olacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Nerede söylediler linkini atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Erenbeys61 dedi: Hocam 4-6 ay sonra oyuna Unreal Engine 5 güncellemesi gelecek. O güncellemeden sonra optimizasyonu, grafikleri falan daha iyi olacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Nerede söylediler linkini atabilir misiniz?
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.570 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #18 ömer uzunu dedi: Nerede söylediler linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steamde söylemişlerdi hatta fotoğraf bırakıyorum. Artı 0 Eksi
ömer uzunu dedi: Nerede söylediler linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steamde söylemişlerdi hatta fotoğraf bırakıyorum.