erenkcbs1 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Ranch Simulator'e giriyorum biraz oynuyorum ve ardından fotoğrafını attığım hatayı alıyorum. Çözümü nasıl acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-07-10 172818.png 77,1 KB · Görüntüleme: 22 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Ranch Simulator'e giriyorum biraz oynuyorum ve ardından fotoğrafını attığım hatayı alıyorum. Çözümü nasıl acaba?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.705 Makaleler 2 Çözümler 1.663 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun. Son sürümü kurunca düzelmezse tekrar kaldırıp birkaç önceki bir sürümü kurun. Çözüldü mü sorun? @erenkcbs1 Son düzenleme: 11 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun. Son sürümü kurunca düzelmezse tekrar kaldırıp birkaç önceki bir sürümü kurun. Çözüldü mü sorun? @erenkcbs1
KS KS erenkcbs1 Centipat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun. Son sürümü kurunca düzelmezse tekrar kaldırıp birkaç önceki bir sürümü kurun. Çözüldü mü sorun? @erenkcbs1 Genişletmek için tıkla... Girmedim daha dünden beri. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp tekrar kurun. Son sürümü kurunca düzelmezse tekrar kaldırıp birkaç önceki bir sürümü kurun. Çözüldü mü sorun? @erenkcbs1 Genişletmek için tıkla... Girmedim daha dünden beri.