Ahmet Eren İNAN Decapat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Oyun açılırken böyle bir hata aliyorum.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Oyunun App data dosyasına girip gameusersettings dosyasını birlikte aç deyip metin belgesi ile açıp grafik ayarlarını değiştirirsen sorun çözülür Artı 0 Eksi
Oyunun App data dosyasına girip gameusersettings dosyasını birlikte aç deyip metin belgesi ile açıp grafik ayarlarını değiştirirsen sorun çözülür
X xOmer Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 12:36 #3 lynch01 dedi: Oyunun App data dosyasına girip gameusersettings dosyasını birlikte aç deyip metin belgesi ile açıp grafik ayarlarını değiştirirsen sorun çözülür Genişletmek için tıkla... not defterini açtım ne yazıcamki oraya Artı 0 Eksi
lynch01 dedi: Oyunun App data dosyasına girip gameusersettings dosyasını birlikte aç deyip metin belgesi ile açıp grafik ayarlarını değiştirirsen sorun çözülür Genişletmek için tıkla... not defterini açtım ne yazıcamki oraya