Ranch Simulator oynanır mı?

wherwismymnd

Centipat
Selamlar, bir ara ranch Simulator almıştım sonra oynarım diye şimdi aklıma geldi. Sizce oynanır mı? DLC ve güncelleme gelmiş dediler tekrardan indirdim. Oyunda tam olarak amacımız nedir?

Hocam adından da anladığımız üzere bir çiftlik diyeyim çiftlik kuruyorsunuz o şekilde gelişiyorsunuz. Ben oyunu oynadığım zaman oyunda gelişme mantığında nasıl gelişirim kısmını görevler veya belirli bir şeyler üzerinden değil de tamamen size bırakıldığı için ben biraz oynadıktan sonra bırakmıştım.

Oyunda amacımız çiftlklik kurmak yani klasik bir farmer oyunu. Eğer ki bir arkadaş grubunuz varsa chil takılmalık bir şekilde çok rahat oynarsınız. Teksenizde oynayabilirsiniz ama arkadaşlarla sizi daha çok sarar.

Selamlar, bir ara ranch Simulator almıştım sonra oynarım diye şimdi aklıma geldi. Sizce oynanır mı? DLC ve güncelleme gelmiş dediler tekrardan indirdim. Oyunda tam olarak amacımız nedir?

Tek başına oynama oyunun belli bir amacı yok hayalindeki çiftliği kuruyorsun para kazanıp araba ev falan aliyorsun.

Arkadaşlarla aşırı sarıyor ama oyunda hala optimizasyon sorunu var mı bilmiyorum eskiden vardı çünkü.
Onun dışında mükemmel oyun biz birbirimizi vuruyorduk

İfadeler: WHT
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…