theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Ranch Simulator oynuyorum tavşan yakalama görevi vardı. Ben de bir tane tavşan buldum ama yakalamak yerine öldürdüm. Başka tavşan da bulamadım nasıl yapacağım ben bu görevi? Bilen, oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar Ranch Simulator oynuyorum tavşan yakalama görevi vardı. Ben de bir tane tavşan buldum ama yakalamak yerine öldürdüm. Başka tavşan da bulamadım nasıl yapacağım ben bu görevi? Bilen, oynayan varsa yardımcı olabilir mi?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Aralık 2022 #2 ESC menüsünden görevi iptal edip tekrar başlatın. Tavşanın yanına gidip tavşanı alıp evin içine koyup görevi tamamlayın.
ESC menüsünden görevi iptal edip tekrar başlatın. Tavşanın yanına gidip tavşanı alıp evin içine koyup görevi tamamlayın.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #3 XPLSG dedi: ESC menüsünden görevi iptal edip tekrar başlatın. Tavşanın yanına gidip tavşanı alıp evin içine koyup görevi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam esc menüsünde iptal etme yok kaldırmışlar sanırım. YouTube üzerinden baktım videolara da iptal et tuşu var ama bende yok.
XPLSG dedi: ESC menüsünden görevi iptal edip tekrar başlatın. Tavşanın yanına gidip tavşanı alıp evin içine koyup görevi tamamlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam esc menüsünde iptal etme yok kaldırmışlar sanırım. YouTube üzerinden baktım videolara da iptal et tuşu var ama bende yok.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Aralık 2022 #4 theumtkyd dedi: Hocam ESC menüsünde iptal etme yok kaldırmışlar sanırım. YouTube üzerinden baktım videolara da iptal et tuşu var ama bende yok. Genişletmek için tıkla... ESC menüsünün fotoğrafını atar mısınız,
theumtkyd dedi: Hocam ESC menüsünde iptal etme yok kaldırmışlar sanırım. YouTube üzerinden baktım videolara da iptal et tuşu var ama bende yok. Genişletmek için tıkla... ESC menüsünün fotoğrafını atar mısınız,
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #5 XPLSG dedi: ESC menüsünün fotoğrafını atar mısınız, Genişletmek için tıkla... Hocam oda sahibi başka bir arkadaş da ondan ss istedim iptal yeri varmış ama basılmıyor diyor.
XPLSG dedi: ESC menüsünün fotoğrafını atar mısınız, Genişletmek için tıkla... Hocam oda sahibi başka bir arkadaş da ondan ss istedim iptal yeri varmış ama basılmıyor diyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 11 Aralık 2022 #6 theumtkyd dedi: Hocam oda sahibi başka bir arkadaş da ondan SS istedim iptal yeri varmış ama basılmıyor diyor.Eki Görüntüle 1599440 Genişletmek için tıkla... X tuşuna basılı tutucaksınız klavyeden.
theumtkyd dedi: Hocam oda sahibi başka bir arkadaş da ondan SS istedim iptal yeri varmış ama basılmıyor diyor.Eki Görüntüle 1599440 Genişletmek için tıkla... X tuşuna basılı tutucaksınız klavyeden.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 11 Aralık 2022 #7 XPLSG dedi: X tuşuna basılı tutucaksınız klavyeden. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Deneriz belki akşama doğru yazarım sorunum çözülmezse.
XPLSG dedi: X tuşuna basılı tutucaksınız klavyeden. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam. Deneriz belki akşama doğru yazarım sorunum çözülmezse.
gokayTR23786479 Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ağustos 2023 #8 Hocam ben görevimi iptal edemiyorum yardım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 4 Ağustos 2023 #9 gokayTR23786479 dedi: Hocam ben görevimi iptal edemiyorum yardım. Genişletmek için tıkla... Oda kurucusu siz misiniz?
gokayTR23786479 dedi: Hocam ben görevimi iptal edemiyorum yardım. Genişletmek için tıkla... Oda kurucusu siz misiniz?